קורה לכם? קורה לכם שחושבים שהתינוק שלכם הוא תינוקת? אומרים לי איזה חמוד כמו בת..קצת מעצבן- לא?
R ronnn98 New member 19/5/07 #1 קורה לכם? קורה לכם שחושבים שהתינוק שלכם הוא תינוקת? אומרים לי איזה חמוד כמו בת..קצת מעצבן- לא?
S shno New member 19/5/07 #2 קורה, אבל ההפך.... רבאק - הילדה בעגלה סגולה, במכנסיים ורודים, בחולצת מלמלה, והקופאית בסופר: "איזה ילד חמוד! איך קוראים לו? בן כמה הוא?"
קורה, אבל ההפך.... רבאק - הילדה בעגלה סגולה, במכנסיים ורודים, בחולצת מלמלה, והקופאית בסופר: "איזה ילד חמוד! איך קוראים לו? בן כמה הוא?"
A anguly New member 21/5/07 #3 גם אצלי הפוך שתי ילדות בורוד - ושואלים אותי אם זה בת ובן ואני עונה - "לא, זו בת ובת " ואז באות עוד כמה שאלות אופייניות - "אבל הן לא דומות" - נכון הן לא "אז הן לא זהות?" - לא הן לא
גם אצלי הפוך שתי ילדות בורוד - ושואלים אותי אם זה בת ובן ואני עונה - "לא, זו בת ובת " ואז באות עוד כמה שאלות אופייניות - "אבל הן לא דומות" - נכון הן לא "אז הן לא זהות?" - לא הן לא
S schlomitsmile Member מנהל 19/5/07 #1 יש לי4בנים,על כולםאמרו לי בינקותם:איזו חמודה! וזה אף פעם לא הפריע לי ../images/Emo13.gif משום-מה, אנשים מקשרים אוטומטית בין יופי ענוג לבין ../images/Emo90.gif...אז פשוט קיבלתי את זה כמחמאה לילד, ותיקנתי אותם.
יש לי4בנים,על כולםאמרו לי בינקותם:איזו חמודה! וזה אף פעם לא הפריע לי ../images/Emo13.gif משום-מה, אנשים מקשרים אוטומטית בין יופי ענוג לבין ../images/Emo90.gif...אז פשוט קיבלתי את זה כמחמאה לילד, ותיקנתי אותם.
Z zvibalas New member 21/5/07 #4 קורה וזה באמת מעצבן לא ברור לי למה, אם אנשים רואים ילד עם בגדים מובנקים של בן, אז הם חושבים שהוא בת, רק בגלל שלא סיפרנו אותו עדיין? מה אין בנים עם שיער ארוך?
קורה וזה באמת מעצבן לא ברור לי למה, אם אנשים רואים ילד עם בגדים מובנקים של בן, אז הם חושבים שהוא בת, רק בגלל שלא סיפרנו אותו עדיין? מה אין בנים עם שיער ארוך?
H hag70 New member 21/5/07 #5 במקרה שלנו חשבו שהילדה היא בן למרות שהיא לבשה ורוד. משום מה כשהלבשנו אותה בגדים של בן (ויש לנו לא מעט כאלה בארון) עדיין חשבו שהיא בת. כנראה עד גיל 3 אי אפשר ממש להבדיל ואז מתבלבלים לכל הכיוונים.
במקרה שלנו חשבו שהילדה היא בן למרות שהיא לבשה ורוד. משום מה כשהלבשנו אותה בגדים של בן (ויש לנו לא מעט כאלה בארון) עדיין חשבו שהיא בת. כנראה עד גיל 3 אי אפשר ממש להבדיל ואז מתבלבלים לכל הכיוונים.