קורה נשים - הימורים

cubano1

New member
קורה נשים - הימורים

לאריסה יורדאקה בטח מריחה את הפודיום במכשיר הזה - ועם תרגיל מסוכן כמו שלה, שכולל לא אחד, אלא שני סלטות עם בורג - היא מועמדת וודאית. היא די יציבה ותקווה להמשיך עם המומנטום החיובי שלה.
מי שיתנו לה פייט יהיו הסיניות - גם שאנג צ'ונסונג ובמיוחד יאו ג'ינאן שעובדת כמו סינית טיפוסית - נקי ויפה ויש לה יתרון על יורדאקה באומנותיות שלה. הקפיצות שלהן טובות בהרבה מאלה של המתחרות.
האמריקאיות גם חזק בתמונה, אם כי קצת פחות - עם האקרובטיות של ביילס שתבצע את הירידה הקשה ביותר בתחרות (עד כמה שידוע לי) והתרגיל של רוס שעמוס באלמנטים בנאלים אמנם - אך היא צוברת לאט לאט עשיריות שמביאות אותה לציון D גבוה מספיק בשביל גמר.

מוסטפינה גם מצפה להיות בגמר הזה, רוכבת על אהדת השופטים והקהל ועם סגנון נקי ואלגנטי ודרגת קושי גבוהה. יהיה מעניין לראות את הטוויסט שלה - היא נפלה עליו באולימפיאדה האחרונה - נקווה שהיא הצליחה להתגבר על השד הזה...

ומי עוד יכולה להפתיע?

אולי סופי גומז מגואטמלה, עם תרגיל שכולל סלטה עם בורג
אולי סאנה וויברס שסביבה יש הרבה באז - עם תרגיל עמוס בפירואטים וסיבובים (בהנחה שהיא תוכל לשדרג את הירידה שלה - דאבל בורג פשוט - עד התחרות עצמה).
וסיליקי מילושי תקווה להשתחל לגמר - היווניה הותיקה היא שם דבר להתעמלות מרהיבה ויפה על הקורה - אבל היא תצטרך ציון E בשמים בשביל להתגבר על חוסר של כמה עשיריות בציון הD שלה.
כמוה גם קרלוטה פרליטו האיטלקיה שמביאה את הגל החדש בהתעמלות - אלגנטיות וגמישות. זה הופך אותה לרלוונטית על המכשיר - אבל כמו מילושי היא תצטרך ביצוע כמעט מושלם בשביל להפוך אותה לחלק אינטגרלי מגמר עולמי.

TTתמרTT

New member
אני מהמרת על קיילה רוס

משום מה אני לא מצליחה לסמוך על יורדאקה שתתמודד עם הלחץ...
קיילה רוס עקבית נקייה מרשימה ..
אחריה יורדאקה ואז סימון..

בנתיים מהסרטונים של מוסטפינה אפשר לראות שהיא מעורערת.. בכל המכשירים יש לה איזה סוג של מדליה מאליפות עולם או אולימפיאדה חוץ מקורה נראה שהיא מפחדת ממנה. ואת הטויסט שלה לא ראיתי מאז האולימפיאדה נראה לי שהוא גורש מהתרגיל גורם יותר מדי בעיות

TTתמרTT

New member
אגב מרוני

אתה יודע מה הרמת קושי שלה במקבילים?
מעניין אותי לדעת אם יש לה איזה שהוא סיכוי לעקוף את קיילה או סימון

Mrpops

New member
לדעתי אין לה שום סיכוי לעקוף

את קיילה בוודאי שהיא לא יכולה לעקוף במקבילים, את ביילס אולי...אם ביילס מפשלת. המקבילים זה המכשיר החלש ביותר של מרוני ואם היא תגיע לגמר על המכשיר הזה זאת תהיה הפתעה גדולה.

בקשר לקורה - אני עדיין מהמר על יורדאקה. דרגת הקושי שלה גבוהה יותר משל רוס. רוס אמנם נקיה מאוד ויציבה אבל לא מאמין שהיא תעקוף את יורדאקה בקורה. מה שכן - היא כמעט בוודאות תזכה במדליה כלשהי.
ממליץ לא להספיד את מוסטפינה - היא יודעת להתעלות על עצמה ברגעי משבר (או ברגעים שנדמה לה שהיא במשבר - ויש הרבה כאלה..)

למעלה