קורות חיים-התייעצות :)

aa100000

New member
קורות חיים-התייעצות :)

אז ככה,
אני אחרי כשלושה חודשי תדלוק בתחנת דלק כחלק מהעבודה המועדפת, ממנה יצאתי בגלל חוסר הוגנות מצד ההנהלה (אני יודע שזה קיים בכל מקום, בבקשה בואו לא נפתח את הנושא).
עכשיו אני רוצה להמשיך את המועדפת בתחנה אחרת. השאלה היא האם בקורות החיים כדאי להיות גלוי ולציין את שלושת החודשים בהם עבדתי (ואם כן, האם כדאי להדגיש בפניהם שיש לי ניסיון גם בעבודה כמתדלק בשירות מלא וגם כעובד חנות, או שכדאי לציין כמה שפחות?)

האם לדעתכם כדאי לכתוב שאני מעדיף לעבוד כעובד חנות ולא כמתדלק או שזה יתפס כבררנות וכעצלנות?

בקיצור-מה כדאי לעשות??
תודות :)

aa100000

New member
ולמי שלא יודע למה אני מתלבט האם להסתיר או לא-

המון מעסיקים רואים בעין לא יפה אנשים שמגיעים אליהם באמצע המועדפת, מהמחשבה שאעזוב אחרי שהמועדפת תיגמר.

האם זה נכון לציין בקורות חיים שאני לא מחפש עבודה עד לסוף המועדפת אלא מתכוון להמשיך בה גם לאחר שתסתיים?

gadallmighty

New member
דעתי:

יש לרשום את הניסיון הקודם, עדיף עובד שכבר מכיר את העבודה מאחד שצריך ללמד מחדש.
בראיון תוכל להסביר למה עזבת את מקום העבודה החדש,
שם תוכל לציין/לרמוז שאילו הייתה מבקש לעזוב מייד אחרי המועדפת לא הייתה עובר כך באמצע
בראיון תוכל גם לומר אילו העדפות יש לך, אני לא הייתי רושם את זה בקורות חיים.

lilo4

New member
כמו שאני רואה את זה

בקורות חיים מציינים בעיקר את הדברים היבשים- השכלה, כישורים והיסטוריית תעסוקה. לא אמורים להיכנס יותר מדי להעדפות, רצונות וסיבות ודברים כאלה.
אם אתה רוצה, אתה יכול לצרף מכתב מקדים ולפרט בו בקצרה למה עזבת את מקום העבודה הקודם ומה אתה מחפש כרגע. אבל לדעתי עדיף להכין קובץ קורות חיים מסודר [יש באינטרנט וגם בפורום המון מדריכים והסברים איך לבנות אותו נכון], ובמידה ותגיע לראיון עבודה להסביר שם למה עזבת את מקום העבודה האחרון. אם ישאלו אותך מה התוכניות שלך, ואם אתה רק רוצה לסיים את המועדפת וללכת תגיד את מה שאתה מוצא לנכון.
אם אתה מעדיף עבודה בחנות נוחות, אולי כדאי קודם כל לחפש מודעות דרושים ספציפית לגבי חנויות נוחות.

בהצלחה

למעלה