קורות חיים וחיילים משוחררים

MyVelouria

New member
קורות חיים וחיילים משוחררים

איך בעצם אני, כחיילת משוחררת, ניגשת לכתיבת קו"ח? הרי אין לי תואר אקדמי או נסיון בעבודות קודמות - הדף שלי "נקי", איך כותבים קורות חיים כשאין כמעט מה לכתוב, פרט לבגרות מלאה והתפקיד עשיתי בצבא? איך גורמים לקו"ח להיראות יותר אטרקטיביים?

רוב הקו"ח

זה לנפח. קחי כל דבר שעשית- אם זה סיימת בהצטיינות או עם אות כלשהי משהו, התנדבת, עבדת בדוכן גלידה- כל דבר קחי ותנפחי ותעשי מזה "וואי, מה שעשיתי"... גם בצבא- תפרטי כל קורס שעשית ותפרטי על התפקיד שעשית, איזה כישורים זה דרש ממך וכו'. ד"א- יש אשפים באינטרנט שעוזרים בכתיבת קו"ח... והמלצה קטנה- אחרי שתסיימי לכתוב את הקו"ח תטשטשי פרטים מזהים ותעלי לפורום "מחפשי עבודה", יש שם אנשים שעוברים על מלא קו"ח כל יום ויוכלו לתת המלצות ואולי אפילו לעזור במציאת עבודה

Skaat Girl

New member
גם אני נמצאת באותה בעיה

אני צריכה לכתוב קורות חיים ואין לי שמץ של מושג איך לנסח אותם
מישהו יכול לעזור
( :

M u s i c B o x

New member
כנסי ותיכנסו כולם

גם אני הייתי בדיוק כמוכם לגבי הקו"ח לא ידעתי איך לכתוב ולנסח אותם לכן מצאתי באתר Winwin ("לוח ידיעות אחרונות", אפשר להיכנס דרך ynet או פשוט להיכנס ל-www.winwin,co.il) ויש שם "אשף קורות חיים". הוא מצויין! בהצלחה! :) אגב, אם מישהו רוצה עבודה, אצלי בעבודה מחפשים הרבה עובדים/ות, מוזמן/ת לפנות אלי במסרים.

itamard20

New member
תלוי איזה עבודה../images/Emo13.gif

יש עבודות מסויימות למשל שאת תוסיפי פרטים רלוונטים לעבודה ויש עבודות שאת פשוט תשלחי להם את הקו"ח שכתבת במקור העיקר מה שאת חושבת שהם לא צריכים לדעת אז אל תכתבי תסיימי ב"אשמח לתת פרטים בראיון אישי" סך הכל בקו"ח צריכים להופיע : פרטים מלאים , השכלה <גם בלי תואר אקדמי או משו > , ניסיון מקצועי , שירות צבאי , ידע במחשב וזהו.
אני משתחרר עוד 3 שבועות. :)

barkoki

New member
קורות חיים

תכנסי לכאן , אולי זה יכול לעזור http://www.shavuz.co.il/freeing/article.asp?artid=1001&secid=1085

DeepN3lue

New member
להרחיב על המקצוע הצבאי

תקצינו קצת ... אני התיישבתי על הקובץ קורות חיים שלי,,,ובהתחלה חשבתי לעצמי מה לעזאזל אני כותב. אחרי קצת כתיבה הגעתי למצב ששאלתי את אחי עם 2 דפים זה מוגזם... פשוט תתחילו לכתוב , עם קצת מוסיקה ברקע משהו שיתן לכם קצב, שתו קפה שיעיר אותכם...ותנו לזה לזרום לא בעיה... בהצלחה!

למעלה