היי,
אני מחפש עבודה כבר כמה חודשים, אבל לא מצליח לעבור את המסננת של קורות החיים.
יש לי ניסיון של שנה וחצי, יש לי שני פרוייקטים אישיים שאני יכול לשים בקוח (אבל לא עשיתי דיפלוי, כי ה UI הוא bootstrap (אני לומד עכשיו ריאקט ואולי לאחר מכן אעשה דיפלוי))
ניגשתי למישהי בשביל שתעבור לי על הקו"ח והיא פשוט שינתה את הפורמט שלהם.
הקוח הקודמים שלי היו שלושה משפטי פתיחה כלליים, ואז 6 פסקאות של ניסיון, פרוייקטים קודמים(אישיים), השכלה, תעודות (קורסרה), סקילס ושפות (עברית, אנגלית).
כל כותרת של פסקה הייתה עם רקע אפור - בשביל לסמן אותה.
הגופן היה בגודל 11. (בראש הדף היה השם שלי עם גופן 14)
והצלחתי להכניס הכל לדף אחד.
הקוח הנוכחיים, הם בעלי גופן כחול וגדול יותר, כך שהם הוארכו לעמוד וחצי, הכותרת הוגדלה לגודל 36 והוספה עוד כותרת משנה (גודל 24~) ויש הרבה חזרה על אותן טכנולוגיות ושפות.
ברמה האישית הם מרגישים לי מעט מצועצעים, אבל שפניתי אליה, בדקתי והיו לה הרבה ממליצים.
קצת מתוסכל מחוסר המעבר של שלב קורות החיים ורציתי לשאול אם קורות חיים יכולים להוריד לכם ממועמד, גם אם הוא מתאים למה שאתם מחפשים ?.
(אני מגיש גם למשרות שדורשות שנתיים ניסיון, מתוך המחשבה שאין באמת הבדל)
תודה לכל מי שיחווה דעה!
אני מחפש עבודה כבר כמה חודשים, אבל לא מצליח לעבור את המסננת של קורות החיים.
יש לי ניסיון של שנה וחצי, יש לי שני פרוייקטים אישיים שאני יכול לשים בקוח (אבל לא עשיתי דיפלוי, כי ה UI הוא bootstrap (אני לומד עכשיו ריאקט ואולי לאחר מכן אעשה דיפלוי))
ניגשתי למישהי בשביל שתעבור לי על הקו"ח והיא פשוט שינתה את הפורמט שלהם.
הקוח הקודמים שלי היו שלושה משפטי פתיחה כלליים, ואז 6 פסקאות של ניסיון, פרוייקטים קודמים(אישיים), השכלה, תעודות (קורסרה), סקילס ושפות (עברית, אנגלית).
כל כותרת של פסקה הייתה עם רקע אפור - בשביל לסמן אותה.
הגופן היה בגודל 11. (בראש הדף היה השם שלי עם גופן 14)
והצלחתי להכניס הכל לדף אחד.
הקוח הנוכחיים, הם בעלי גופן כחול וגדול יותר, כך שהם הוארכו לעמוד וחצי, הכותרת הוגדלה לגודל 36 והוספה עוד כותרת משנה (גודל 24~) ויש הרבה חזרה על אותן טכנולוגיות ושפות.
ברמה האישית הם מרגישים לי מעט מצועצעים, אבל שפניתי אליה, בדקתי והיו לה הרבה ממליצים.
קצת מתוסכל מחוסר המעבר של שלב קורות החיים ורציתי לשאול אם קורות חיים יכולים להוריד לכם ממועמד, גם אם הוא מתאים למה שאתם מחפשים ?.
(אני מגיש גם למשרות שדורשות שנתיים ניסיון, מתוך המחשבה שאין באמת הבדל)
תודה לכל מי שיחווה דעה!