קורות חיים
... תפוז Live

קורות חיים ../images/Emo82.gif ... תפוז Live

כיצד לשפר את הסיכוי להגיע לראיון עבודה ? לכתוב נכון קורות חיים. זה נושא האירוח שיתחיל היום ב-20:00 בפורום להדליק אור בעבודה. אבי תימור, מנכ"ל אינפו סנטר יענה על שאלות ויציע טיפים. זמן קצר בלבד מוקדש לניפוי ראשוני של ערימת קורות החיים, ורק את הרלוונטים ביותר ימשיך לקרוא המעסיק, על כן חשוב שיהיו ערוכים נכון ובולטים לעין במידה. הכתוב צריך לייצג באופן ברור נתונים מקצועיים, הישגים ויכולות ייחודיות : לימודים, ניסיון, הכשרות מקצועיות, הצטיינות. מה רלוונטי בשלל נתוניך המקצועיים שיוכיח רמת מקצועית שנדרשת לתפקיד ? כיצד להציג התאמה בין הכשרתך לניסיון המקצועי שצברת ולהתפתחות האישית ? כיצד להתייחס למקומות העבודה שהחלפת, ולאופי הארגונים ? אתם מוזמנים להכניס שאלות ולהשתתף בדיון כבר עכשיו!

perrinat

New member
../images/Emo20.gifפתחתי את לוח ה-ICQ../images/Emo103.gif

אתם יכולים למצוא שם את מספרי ה-ICQ של חברי הפורום. מי שלא רשום מוזמן להוסיף את עצמו לרשימה
KEEP
IN
TOUCH
כמו כן אם אתם חושבים שיש צורך בלוחות נוספים, או שיש לכם המלצה ללוחות, אני אשמח לשמוע

perrinat

New member
../images/Emo56.gifהיות וגיליתי ש...../images/Emo103.gif

אין רינגטונים של שאקירה ברשת פלאפון..........
וממש בא לי ששיר של שאקירה יהיה הצלצול שלי בפלאפון (פעם אני זוכרת שהיה, אבל משום מה כבר אין.....)
בקיצור, שלחתי הודעה לפלאפון.......
נראה אם יגיבו לי בכלל....... ואם בקשתי תתמלא.....

perrinat

New member
../images/Emo35.gifרוצים להשפיע../images/Emo35.gif../images/Emo103.gif

רוצים לדרג את המצעד השבועי של תפוז
כל מה שעליכם לעשות הוא לשלוח מסר למנהל פורום "קופסת הלהיטים" (לחץ כאן) ולציין את כתובת האימייל שלכם, לשם ישלחו את טופס ההצבעה
אני כבר נרשמתי...

perrinat

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gifקצת חדשות שאקירה...../images/Emo103.gif

שאקירה הופיעה ב-27/2 בקיטו - אקוודור- היא נחתה יום לפני בשדה התעופה שם חיכו לה 1000 מעריצים
ומטעמי ביטחון החליטו לנקוט שוב בשיטת..... הכפילה. הכפילה נכנסה ללימוזינה, ואילו שאקירה יצאה מהדלת האחורית של שדה התעופה....
לאחר ההופעה, ובזמנה החופשי... השתזפה שאקירה בבריכה של המלון בו התאכסנה... איזה כיף לה....
קצת נתונים:
את שאקירה מלווה פמליה של 80 אנשים.
הבמה, התפאורה ושאר הציוד ששוקלים 55 טון מגיעים בשני מטוסים.
מעריכים כי סה"כ עוסקים במלאכה של בניית הבמה, שאר ההכנות, העבודות והפרוצדורות כ-2000 אנשים (פשששש....הקץ לאבטלה
) וידיעה אחרונה - בעוד שבועיים תגיע שאקירה לאירופה לסיבוב ההופעות, והיא מתכננת לנסוע גם למלטה ושם היא תעסוק בהכנות לאלבום החדש שלה. מגניייייייף

perrinat

New member
../images/Emo20.gifהא, ושכחתי עוד משהו...../images/Emo103.gif

אתמול התחילה התוכנית Pop Music בערוץ YTV ביס, זוכרים את השרשור עם הפרטים שנתנו בקשר לשאקירה ולקליפים שלה
אז למי שיש יס, תעקבו אחרי התוכנית, אולי תראו "אותנו" בטלויזיה.....
ה

Hurakano

New member
אממממ... ונראה לי שכחת עוד משהו ../images/Emo13.gif

את המספר איי סי קיו שלך בלוח...

perrinat

New member
../images/Emo183.gifחחח... הוספתי../images/Emo103.gif

ותודה אלה
תגידו, נרשמתם לדירוג המצעד
ולמי יש כאן יס

../images/Emo39.gif