קורות חיי מופיעים בחיפוש בגוגל

בבולט300

New member
קורות חיי מופיעים בחיפוש בגוגל

לפני מספר שנים שלחתי קורות חיים לחברה שמתחזקת אתר אינטרנט.

פתאום גיליתי (בחיפוש פשוט של שמי בגוגל) שקורות חיי מופיעים ברשת ובלחיצת כפתור אחת כל דכפין יכול להוריד את קורות חיי, כולל פרטים אישיים, השכלה, תעסוקה וכו'.

אני מאוד כועס על זה וכבר שלחתי מייל לאחראי שיוריד את קורות חיי מייד מהרשת ובכלל ימחק את קורות חיי מהחברה שלו כי זה לא יהיה יותר רלוונטי לי בשום מצב.

עוד לא קיבלתי תשובה אם כי נראה לי שבסופש הבן אדם (שמתחזק חברת אינטרנט) כן מתעדכן על מיילים (נשמע לי סביר)

מה אתם אומרים?

אני רוצה שזה יטופל מייד. זה לא צחוק הדברים האלה.

נכון, צה לא צחוק

עכשיו מה השאלה המשפטית
(כי בפורום הזה עוסק בשאלת משפטיות, בתחום דיני האינטרנט והקניין הרוחני ובדיני ההיי-טק)

מה דורון התכוון, תרגום שלי

לדעתי, דורון התכוון שמשהו "אינו צחוק" מחייב טיפול ישיר ולא התייעצות על רגל אחת בפורומים.
יש לגשת לעו"ד ולטפל בנושא. מייד.
אולי אין כסף גדול בסוג כזה של תביעות, אבל הגנה על הפרטיות היא ערך חשוב כשלעצמו ואכן אין סיבה שקורות חיים יסתובבו חופשי. הנזק לך יכול להיות משמעותי מבחינה אישית.

"כוונת המשורר"

שאין טעם לשואל "מה אתם אומרים על זה?" בפורום בזה, אך יש טעם לשאול שעלה משפטית, כגון: "מה הסעדים העומדים לרשותי? מה עליי לעשות?" וכו'.

בבולט300

New member
השאלה המשפטית היא -

מכיוון שכבר עבר מספר ימי עבודה בהם קורות חיי לא הוסרו מהרשת
ומכיוון שלא נראה לי שמבחינה טכנית זה קשה לעשות DELETE לקובץ מסוים
אני רוצה לכתוב מייל עם לשון טיפה יותר נוקשה, תוך שימוש במינוח משפטי על מנת לזרז את האנשים העומדים מאחורי האתר הזה.

אציין שחלקם יכולים להיות קולגות עתידיות שלי (האתר זה רק מיזם שלהם ומקום העבודה הרגיל שלהם יכול להיות קשור למקום עבודתי ובטוח הם מכירים אנשים שעובדים איתי) ולכן אני רוצה להישאר מנומס, אבל כן לזרז אותם ושיסימו את המטלה הזו בתור טופ-פריוריטי

יש רעיונות לניסוח שיכול להתאים, עם תיבול של מינוח משפטי?

לצערי

לא.
ניסוח משפטי זה עורך דין. אם אתה תנקוט בניסוח משפטי, מנסיוני, אתה גם תעשה טעויות וגם לא תשים לב לדברים כך שתגרום לעצמך הרבה יותר נזק מתועלת שכן הם יקבלו את המכתב ויתחילו לגחך ("הוא לא מבין כלום וחושב שיכול לאיים עלינו...").
אם תחליט לנקוט בלשון משפטית, וגם תרצה שיהיו לזה תוצאות, המלצתי - גש לעו"ד שילמד את הנסיבות הספציפיות.
בהצלחה

למעלה