קורטני לאב שוחררה ממעצר

d@r121

New member
קורטני לאב שוחררה ממעצר

סקירת האירועים הקודמים: השחקנית-זמרת קורטני לאב נעצרה היום בלונדון מיד עם נחיתתה בנמל התעופה "הית'רו". דובר חברת התעופה "וירג'ין אטלנטיק" מסר כי הזמרת התפרעה במהלך טיסת החברה והתעללה מילולית בצוות המטוס. הטייס התקשר למשטרה בעודו באוויר והודיע על המתרחש. שוטרים חיכו ללאב בטרמינל ועצרו אותה מיד עם נחיתת המטוס הזמרת הידועה לשמצה בשל התנהגותה הקיצונית, טסה ללונדון כדי להשתתף במופע חגיגי בהשתתפות אלטון ג'ון והשחקן קווין ספייסי. אחד הנוסעים אמר לרויטרס שהזמרת-שחקנית "נראתה מסטולית לחלוטין כשהובילו אותה לניידת. היה לה ליפסטיק אדום בוהק מרוח על הפנים. נו, קורטני לאב זו קורטני לאב, ואני מניח שזה מה שנקרא רוקנרול". עדת ראיה אחרת סיפרה לבי.בי.סי כי לאב רבה עם אחת הדיילות במהלך הטיסה. "היו הרבה הרמות קול", סיפרה. בחברת התעופה הבהירו: "לא נסבול התנהגות מסוג זה, הטיפול נמצא עכשיו בידי המשטרה". לאב, אלמנתו של סולן להקת נירוונה, קורט קוביין, הואשמה בהתנהגות פרועה וסיכון הטיסה - עבירה שהעונש המירבי עליה הוא שנתיים מאסר. ואילו בפרק הנוכחי: משטרת בריטניה שיחררה אתמול את קורטני לאב שיצאה במזל עקב העובדה שחברת התעופה שחררה אותה מבלי להגיש כתב אישום, לאחר שזו נעצרה באשמת סיכון טיסה, בגלל שהתפרעה במטוס של "וירג'ין אטלנטיק". הזמרת שוחררה עם אזהרה לאחר שהות קצרה ביותר בתחנת המשטרה. לאב תיארה את המשטרה הבריטית כ"נפלאה" ונפרדה מהכתבים בהבטחה ללכת ולנוח מול איזו אח בוערת. טעונותיה של לאב היא שהתקרית הוצאה מכל פרופורציה. היא הודתה שקיללה את אחת הדיילות (לא כזה ביג דיל..
), אך מתעקשת שבזאת נסתיימה הדרמה. "קיללתי איזו גברת בשם מרי" היא סיפרה לכתבים "היא לא נתנה לחבר שלי להיכנס למחלקה ראשונה, אז שאלתי אותה למה היא כזו כלבה בעניין הזה. הבת שלי תמיד אומרת שיש לי פה מטונף." כשנשאלה להרגשתה על השתלשלות האירועים, השיבה בשאלה "איך אתה מרגיש כשכספי המיסים שלך מתבזבזים על זה שאני קראתי למישהי כלבה?" סוף טוב הכל טוב

למעלה