קוריוז מוזיקלי ברשותכם,

קוריוז מוזיקלי ברשותכם,

מאז ומעולם הקצבתי חשיבות רבה לאלמנט ההפקה של המוזיקה. תקליטים/דיסקים שניחנו בהפקה טובה ואיכותית תמיד היו הבסיס שלי למיקום הרמקולים בדירות השונות אותן עברתי במשך השנים. עם הזמן, אימצתי לעצמי מספר קטעים שהן בבחינת נכסי צאן ברזל, והם היו אמות המידה שלי לבחינת סאונד בביתי - ובבתים של אחרים. הקטעים שנכנסו לפנתיאון: owner of the lonley heart (הזכור לכם מבדיקות ה - MP3 שעשיתי), Franky Goes to Hollywood (כל התקליט) ו - Seal - Crazy מהפסקול של ספיידרמן. עד כאן ההקדמה. אחרי השמעות ניסיון שעשיתי לחברים (החברים חיים בסטנדרטים של השמעת MP3 ב - 96 קב"ש ברמקולים של המחשב) עם החרמן-קרטון שלי, בעיקר עם קטעים של YES, potrishead ו - babe i´m gonna leave you מתקליט, החלטתי לבדוק מה עוד עשה trevor horn (מי שהפיק את YES) בימי חייו. מסתבר...שאותו טרבור הורן, הפיק (בין השאר) את שלושת הקטעים הבאתי לעיל כקטעי הבדיקה מהפנתיאון! זהו בערך
><>

../images/Emo13.gif הלוויתנים ישנים במשך היום,

זה עושה טוב לחור של יציאת המים מלמעלה(וגם לעור הפנים) ולא תגלה לי מי אתה??? ><>

הוווו, סליחה ומחילה, סליחה ומחילה

ופרדון!! אחי...איפה אתה?... לונג טיים לא TOKI ! ממצב שם ב - פרנס? ><>

Raffael

New member
בביקור מולדת בימים אלה

אכל לונד טיים... עברו קצת זעזועים מכוערים על משכננו השני, שגרמו לי להדרת רגליים משם. אולי זמנית, ימים יגידו.

אכן, רעידת אדמה קשה. גם היונק הימי

חטא בהדרת רגליים, עוד לפני הרעידה. אבל זה מצב זמני יש להניח. ברוך הבא למולדת, הנעים לך? ><>

אפריימקה - האתר?

הוא יצא לארוחת צהרים, ולא חזר מאז
כנראה שאני לא אמשיך לעדכן את האתר. אבל אני משקיע את זמני (או מה שנשאר ממנו) בזפת. ><>

רוב תודות מעומק הים! ../images/Emo13.gif

ידידי, אני אפול למשכבי המוצנע. ספר לי איפה אפשר לתפוס אותך בימים אילו. לילה. ><>

למעלה