קוריוז קטן לתחילת השבוע

קוריוז קטן לתחילת השבוע

אהלן לכולכם מקווה שהכל בסדר, ושאתם צולחים את החמסין. בשבוע שעבר יצא לי להשמיע ביצוע מקסים של סי לשיר THE ROSE של בט מידלר. מייד קפץ עלי ראש הדיסקיה בשאלה "מאיפה יש לי את הביצוע הזה?". חייכתי בגאווה והשבתי לו שקיבלתי את הדיסק במתנה אישית מסי, ואפילו הראתי לו את החתימה שלה על הדיסק. יצאתי מהאולפן שמחה וטובת לבב, כשלפתע התנפלה עלי מנהלת הרדיו בנוגע לאירוע חשוב שהתקיים ברדיו מס' ימים לאחר מכן, וגם עוד שני חברים שהדריכו את מנוחתי במטרה להפיק ולשדר תכנית ספיישל לכבוד האירוויזיון (לא משהו רציני, ראיון עם ליאור נרקיס, אלון ווינשטוק (במאי) מנהל אתר יורוקלאב ושות'). מס' שעות לאחר מכן כשהגעתי לסדר את העריכה שלי במקום (ככה זה בתחנות האיזוטריות, השדרנים מסדרים לבד את עריכתם) גיליתי שהדיסק אבד. אין לי מילים לתאר כמה עצובה הייתי באותו היום. מס' ימים לאחר מכן הבטתי בדיסקייה והחלטתי שהגיע הזמן שמישהו יקים סדר בדיסקייה שלנו. וכך בין עשרות דיסקים יתומים שנמצאו זרוקים על אחד הארונות, קרץ אלי אותו הדיסק. אני חושבת שעד מטולה נשמעה צווחת השמחה שלי.זה לא משהו אישי, אך מתברר כי יש ברדיו חוטף דיסקים סידרתי, ששומר את הדיסקים השווים על גבי ארון הדיסקייה. למטרת שימוש בדיסקים בעריכותיו הפרטיות. אחד הטכנאים שחש למצוקתי לבדוק אם הכל בסדר לא הבין על מה המהומה. לאחר שלגמתי עד הסוף את כוס מיץ הפטל שהגיש לי סיפרתי לו את כל הסיפור. ואז הוא אמר לי "מה?! את מכירה את סי הימן?! אני מת על סי היימן!!!! תגידי לה שאני מת עליה!!!!! אז הנה אני אומרת לך. ובאותה נשימה, קבל עם ועדה אני רודה בך לסור אלינו לספישל, כיוון שיש רדיו אחד הדרום שמעריך את המוסיקה הנפלאה שאת עושה. אוהבת טיפ טיפ

ט י נ ה

New member
|טנוואו חגית אני בהלם אני ה-מ-ו-מ-ה

קודם כל לכבוד הוא לי. כל פעם שאני קוראת את מה שאת כותבת חגיתאני רואה איך יותר ויותר את הופכצ לאשת תקשורת כל הכבוד ילדה שנית בתקופה בה שידרתי ברדיו ללא הפסקה היו כל כך הרבה מיקרים כאלו .עצה ידידותית ... תעלי על המחשב שירים שירים שיקרים לליבך וכשאת משמיעה אותם אל תשכחי למלאות רשי"ם. ועכשדיו לענין הספיישל
אני אומרת לך שוב אני ר-ו-צ-ה- -מ-ו-כ-נ-ה זו את שלא מזיזיה נכון את ההפקה .צלצלי ,נקבע,שילחו לי רכב ,נקליט ושלום על ישראל. וכולם מרוצים. ולסיום אחותי אאחלך אחלה חג ומלא הטנא מוסיקה כחול לבן

אני אעשה את מירב המאמצים

יהיה קצת בעייתי לארגן רכב. אבל אני כבר פונה פנייה נרגשת לכל המעוניייין לרתום יד במשימה. אני אחפש אנשים טובים מאיזור הרדיו והמכללה. עולה לי כרגע איזשהו רעיון בראש נדבר. בי

leocat

New member
את מוזמנת לצור איתי קשר

כבר יש לי "נסיון" בהפקת תוכניות רדיו עם סי.

למעלה