קורין אלאל וערן צור אצל מושיקו שטרן ברדיוס !

MoshowAdmin

New member
קורין אלאל וערן צור אצל מושיקו שטרן ברדיוס !

הערב ! שאלות כתבו כאן -- > http://www.100fm.co.il/forum.asp?forumID=16

daniel ben ari

New member
../images/Emo207.gifשלום, חדשה כאן../images/Emo13.gif

אממממ שלום
דניאל, 17, מושב במרכז.. מקווה להשתלב

clyps

New member
ברוכה הבאה!

וסליחה על הדיליי, פשוט הייתי בגדנ"ע :)

daniel ben ari

New member
תודה רבה (לכולם../images/Emo13.gif)

ואיך היה בגדנ"ע? וואי אני מתה ללכת אבל אין לנו בתיכון...

clyps

New member
היה מדהים ../images/Emo13.gif

קיבלנו את הסגל הכי טוב שיכולנו לבקש (מחלקה 2 רעל בעיניים
) כולם יצאו אנשים אחרים, מורעלים על הצבא ורק מחכים לגיוס. יצא לי לדבר עם לא מעט חבר'ה מהשכבה וכולם היו רוצים לחזור ביום ראשון לג'וערה (בסיס הגדנ"ע) אבל כמובן שזה בלתי אפשרי, לצערנו. אני מבחינתי הייתי נישארת שם, אבל כמו שציינתי לעיל.. זה לא מציאותי. לפי דעתי אתם צריכים להיתעקש לצאת לגדנ"ע, זה חשוב לא פחות מטיולים שנתיים ומופעי תרבות. ועכשיו לנושא שבו עוסק הפורום- קורין אלאל. ספרי לנו קצת, איך הגעת לקורין, איזה שיר את הכי אוהבת, כמה אלבומים באמתחתך ובכמה הופעות היית אם בכלל. נעים מאוד להכיר!
שיר
.

daniel ben ari

New member
חחח אוקיי../images/Emo13.gif

אז כמו שאמרתי אני דניאל.. בת 17 וקצת ממושב במרכז.. אמממ לקורין הגעתי דרך אחי הגדול לפני הרבה שנים.. האמת שרק בשנה האחרונה חזרתי לשמוע אותה המון והתאהבתי מחדש
ככה שעוד לא הייתי בהופעה (לצערי הרב) אבל אני בתכנונים! השיר שאני הכי אוהבת זה שיר בכיף. פשוט כי הוא עושה לי כיף
הוא מהשירים שלא משנה מה המצב רוח שלי, תמיד יעלה לי חיוך על הפנים כשאני אשמע אותו!!

clyps

New member
תודה ../images/Emo6.gif

ולגבי הופעות- כרגע קורין מופיעה בשיתוף עם ערן צור, שרוב במקרים זו הופעה שהייתי ממליצה לראות את קורין בפעם הראשונה, אבל מכיוון שהשיתוף עם ערן עושה לקורין רק טוב, וההופעות איתו הן באמת מעולות אני אמליץ בכל זאת. כמובן שאם תהייה הופעה בתמונע, דעתי תשתנה

למעלה