קורין עם רותי והילדים
(תמונות)

../images/Emo2.gif אין מצב שקורין תלך לשם....

לא מימזמן כתבו שקורין דחתה את הבקשה.... וכמובן רותי מכחישה הכל..... אין סיכוי שקורין הולכת לאח הגדול.....

tomerldt

New member
ממש לא מסכים עם מה שהם כותבים

קורין מעולם לא רדפה אחרי מעריצים ואנשים, וממש לא נעלמת ולכן אין לה שום סיבה ל"קנות" אותם תוך כדי שימוש במסחריות והשתתפות בתוכנית הזאת. תקליט כמו "תנינענק" הוא דוגמא מושלמת לאי המסחריות של קורין ושהיא עושה מה שהיא עושה אך ורק בשבילה. אם קורין תחליט להשתתף באח הגדול זו יכולה להיות חוויה מיוחדת ומעניינת לחיים שלה וזיכרון מאוד ייחודי. גם אם לי הייתה אפשרות להשתתף בזה הייתי משתתף ורק בשביל החוויה הזאת.

הדברים שלך נכונים תומר.

בכל זאת קורין לא עושה סתם דברים. אבל תחשבו על זה.. זה דווקא יכול להיות נחמד לראות את קורין 24 שעות ביממה.... זה כאילו "לחיות"איתה.. זה יכול להיות מאוד מעניין במיוחד אם אוהבים את קורין..... בהתחלה די התנגדתי לרעיון הזה... כי בכל זאת ראיתי את זה מזווית מסחרית....ובעיני וגם בעיניי רבים זה לא מתאים לה. אבל כמו שתומר אומר,אולי היא עושה את זה בשביל החוויה סה''כ. אז עכשיו כשאני רואה את העניינים מזווית אחרת אני דווקא שמחה שקורין הולכת להשתתף ב"אח הגדול סלבס". ובכל זאת אנחנו המעריצים שלה ואנחנו צריכים לתמוך בכל דרך שהיא בוחרת..... כי כולנו יודעים שקורין היא בנאדם מדהים....והיא לא עושה טעויות בדרכה. סופ''ש נעים וחג אהבה שמח

m757

New member
../images/Emo4.gif

"ובכל זאת אנחנו המעריצים שלה ואנחנו צריכים לתמוך בכל דרך שהיא בוחרת" ממש לא, אמנם אנחנו מעריצים שלה אבל לא בכל דרך שהיא תעשה אנחנו צריכים לתמוך. קורין תבחר מה שתבחר, אם ללכת לאח הגדול או לא, אם היא תלך יכול מאוד להיות שאני לא אתמוך בזה ויכול להיות שאני אראה שזה לא כל כך נורא ודווקא יהיה כיף לראות את קורין הרבה. אבל אני לא חושבת שכל דרך שבה קורין תבחר אני צריכה לתמוך כמו שאני לא חייבת להסכים עם כל דבר שקורין אומרת. "כי כולנו יודעים שקורין היא בנאדם מדהים....והיא לא עושה טעויות בדרכה" נכון, קורין בנאדם מדהים אבל היא בהחלט יכולה לעשות טעויות בדרכה, כל אמן, כל אדם, יכול לעשות טעויות וזה דבר לגיטימי. כי קורה שטועים.. ולהגיד שקורין לא עושה או תעשה טעויות זה משהו שאת לא יכולה להבטיח שיקרה.

למעלה