קורנל דחה את הסיבוב באירופה

elknetld2kil

New member
קורנל דחה את הסיבוב באירופה ../images/Emo10.gif

כריס קורנל הודיע שסיבוב ההופעות באירופה נדחה, זאת אומרת שגם הופע בישראל תדחה! פפפפאאאאאקקקקקקקקקק!!!!!!! |מרביץ ושובר כל דבר אפשרי בחדר|

בוטלה או נדחתה?../images/Emo223.gif

רשום שם את שניהם מבחינתי זה יותר טוב שהיא תידחה.. יהיה יותר סיכויים שאני אוכל ללכת

Djerry

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

מה הסיכוי שבאוקטובר אני אוכל ללכת

Djerry

New member
בעיקרון כן

אבל הכרטיסים יהיו תקפים כשהוא יבוא באוקטובר. הבעיה היא שאין לי מושג מה יהיה באוקטובר.

litaf1

New member
שתינו נהיה עמוק עמוק בצבא ../images/Emo4.gif

אוקטובר הוא יהיה בארץ? או יתחיל את המסע הופעות?

OMG!! בקשר ללינקין פארק../images/Emo223.gif

הראו את מייק שינודה עכשיו בגונזו והוא אמר שהם הולכים לעשות טור של פרוג'קט רבולושיין גם באירופה! למרות שכל התאריכים באתר שלהם בינתים הם בארה"ב מה הסיכויים שהם יגיעו אלינו בדרך?? יש איתם השנה את ארמור פור סלייפ!!! וגם כריס קורנל אז זה יהיה מעניין אם הוא ישלב כבר את ההופעות ביחד XD

PR באירופה? קשה לי להאמין שהם יעצרו פה.

הם עושים את זה באוטובוסים ככה שדי אין מצב שהם יגיעו. אני מבאסת, אני יודעת. |:

SainTonix

New member
אני בספק, זה פשוט להקים פסטיבל.

כל הלוקיישנים מוכנים מראש והם נמצאים שם כבר בהכנות כדי לבדוק את הסאונד ופירוטכניקה, זה לא סתם במה.. זה מתחם עצום של 2 במות ובבמה המרכזית הם שמים כל מיני תאורה/אש/לייזרים דברים שבחיים לא ראיתי שעשו בארץ. אפשר להמשיך לחלום =) אגב, הליינאפ השנה של הפרוג'קט לא משהו, לא משתווה לחצי ממה שהיה שנה שעברה.. גם בבמת חימום היו להקות יותר טובות שנה שעברה. אני אוהב רק את Atreyu השנה..

נו אני האופטימית היחידה פה?../images/Emo223.gif

הולך להיות פסטיבל ענק של מטאל בארץ עוד כמה חודשים, ואז גם ניסו לעשות את הפסטיבל עם מיוז ופלסיבו, אז יכולים גם את זה לעשות בארץ [כמובן שזה לא יהיה ענק כמו בארה"ב אבל זה גם משהו] ואחרי טייקינג וMCR שנה שעברה יהיה קשה להתעלות על זה...

SainTonix

New member
אבל עדיין, יכולים קצת להשקיע..

שנה שעברה בבמה המרכזית היו 6 להקות, השנה 4. אז בבמה השניה, סבבה, שמו את אטריו והאווטורן הייס שלא שמעו מהם שנים, וארמור פור סליפ. סבבה,משתווה למדינה לייק, סאוסין ומיינדלס שהיו פעם. אבל עדיין אני חושב שהיו יכולים להביא עוד כמה שמות גדולים... מספיק שהיו מחברים לבמה המרכזית עוד להקה ברמה של Bullet/Avenged/Used או אפילו סימפל פלאן - רק כדי למשוך קהל צעיר יותר. שיהיה... \=

למעלה