נ ו ע ה 12
New member
קורנפלקס עם גנאש
הכנתי אתמול ציפוי לעוגת שוקולד ביחס של 1:1 שמנת מתוקה ושוקולד מריר. נשאר לי הרבה ציפוי אז בהחלטה ספונטנית ערבבתי אותו עם קורנפלקס רגיל צהוב, חילקתי למנז'טים ושמתי במקרר. הקורפנלקס נרטב וזה יצא ממש לא טעים, לא פריך, כנראה בגלל השמנת (כשהייתי קטנה הכנתי מלא פעמים קורנפלקס מעורבב עם שוקולד ויצא ממש טעים). אפשר לעשות בזה שימוש חוזר? אולי כתחתית לאיזו עוגה? אפשר מתכון? השאלה היא אם באפייה התחתית תצא יותר נורמלית מאיך שהיא עכשיו... אשמח לעזרה
הכנתי אתמול ציפוי לעוגת שוקולד ביחס של 1:1 שמנת מתוקה ושוקולד מריר. נשאר לי הרבה ציפוי אז בהחלטה ספונטנית ערבבתי אותו עם קורנפלקס רגיל צהוב, חילקתי למנז'טים ושמתי במקרר. הקורפנלקס נרטב וזה יצא ממש לא טעים, לא פריך, כנראה בגלל השמנת (כשהייתי קטנה הכנתי מלא פעמים קורנפלקס מעורבב עם שוקולד ויצא ממש טעים). אפשר לעשות בזה שימוש חוזר? אולי כתחתית לאיזו עוגה? אפשר מתכון? השאלה היא אם באפייה התחתית תצא יותר נורמלית מאיך שהיא עכשיו... אשמח לעזרה
