קורנפלקס עם גנאש

נ ו ע ה 12

New member
קורנפלקס עם גנאש

הכנתי אתמול ציפוי לעוגת שוקולד ביחס של 1:1 שמנת מתוקה ושוקולד מריר. נשאר לי הרבה ציפוי אז בהחלטה ספונטנית ערבבתי אותו עם קורנפלקס רגיל צהוב, חילקתי למנז'טים ושמתי במקרר. הקורפנלקס נרטב וזה יצא ממש לא טעים, לא פריך, כנראה בגלל השמנת (כשהייתי קטנה הכנתי מלא פעמים קורנפלקס מעורבב עם שוקולד ויצא ממש טעים). אפשר לעשות בזה שימוש חוזר? אולי כתחתית לאיזו עוגה? אפשר מתכון? השאלה היא אם באפייה התחתית תצא יותר נורמלית מאיך שהיא עכשיו... אשמח לעזרה
 

bali

New member
מנהל
אכן קורנפלקס עושים עם שוקולד מומס ללא שמנת

לא יודעת אם להשתמש בתערובת כמו שהיא כבסיס לעוגה יהיה הבדל. באפייה הגנאש יימס ואין שם מה שיחבר את כל המרכיבים למשהו יציב.

יש לי תחושה שגם אם תערבבי את התערובת עם ביצה וקמח, כדי להפוך את החומרים לסוג של עוגה, התוצאה לא בטוח תהיה לטעמך.

אם זה לא טעים עדיף לוותר.
 

bali

New member
מנהל
השאלה במה ישנו הביסקוויטים?

צריך דבק יותר טוב מהגנאש. אולי להוסיף עוד שוקולד מומס וגם פתי בר שבורים גס, ואז תהיה תערובת לכדורי שוקולד. אבל יכול להיות שזה סתם יהיה לבזבז עוד חומרים על משהו שמלכתחילה לא היה מוצלח, וחבל.

זה הימור.
 
למעלה