קורסים באינטרנט - מישהו מכיר?

windflute

New member
קורסים באינטרנט - מישהו מכיר?

אהלן כולם, בשעתיים האחרונות חפרתי בגוגל כדי למצוא קורסים אונ-ליין (עדיף חינם כמובן) בנושא של שמאניזם וכלים לראייה אנרגטית (ראיית הילות, רוחות וכו'). די. נמאס לי. מישהו מכיר? השתמש במשאבי האינטרנט בנושא? יש לו קישור לקורס טוב? למקום שאולי אוכל למצוא בו כאלה דברים? (את witchschool אני מכירה). תודה גדולה, ~O~ שחר

gwizard

New member
כן

Pagan Online Campus http://www.thepagancampus.net/classinfo/descriptions.php יש שם 3 קורסים בשאמאניזם + הרבה דברים אחרים. ממליץ על קורס Candle Magick אותו מעבירה אישתי (בפורום זה TIA).

windflute

New member
וואלה!

קראתי, התרשמתי, נרשמתי. לא ברור לי איך השיעורים מועברים, וכמה נדרש שימוש במייל, והאם צריך להשתמש בתוכנה דמויית מסנג'ר.. כי את זה, מה לעשות, אין באינטרנט בעבודה. האם זה דומה ל witchschool בדרך העברת השיעורים? כמה מטלות יש ואיך מגישים אותן?... וכו'. כל מני דברים שמחייכים, ~O~ שחר

gwizard

New member
לא, זה לא דומה

ל-WITCHSCHOOL. זה יותר דומה לקמפוס באוניברסיטה אמיתית מהבחינה שיש לך מגבלת זמן לעשות את המטלות השונות וכ"ו. כמו כן, המחזורים מחולקים לסמסטרים ואת יכולה להירשם לקורס כלשהו אך ורק בתחילת כל סמסטר כאשר ההרשמה מתחילה. החוקים הרבה הרבה יותר נוקשים מב"ס למכשפות או הקמפוס של וויקה ישראל (שאגב מבוסס על אותה מערכת). אגב, אני אנצל את ההודעה כדי לומר כי קורס כישוף נרות תורגם לעברית ויעלה בקרוב בקמפוס שלנו בהנחיית נטלי. כמו כן בקרוב יסיים לעלות קורס הרבליזם למתחילים בהנחיית ארדן. ארדן, מה הלכת לישון, אולי תסיים כבר להעלות את החומר ?

windflute

New member
רגע. תודה לא אמרתי.

אז תודה. ממש תודה. מה שחשוב היה לי לדעת זה באיזו מדיה מתנהל הלימוד - אני קוראת חומר שמעודכן על הבורד ושולחת מטלות במייל? מה זאת אומרת דיון - מתכוונים לדיונים בפורומים? זה ידרוש ממני להיות על האינטרנט בשעות ספציפיות כדי להשתתף בדיון או שזה דיון פורום רגיל עם מגבלת זמן של נניח שבוע?... איך זה הולך? (אני מניחה שלקחת שם קורסים, תקן אותי אם אני טועה) ואכן אני הולכת להרשם לרבעון הבא. דרך אגב, למה לא ציינת את הקמפוס שלכם בעברית בתשובה שנתת לי? כמעט שכחתי מזה. יום מגניב, ~O~

gwizard

New member
בבקשה

אני אומנם רשום שם, אך הקורסים שלקחתי התגלו ממש ממש משעממים בשבילי. אז אני לא ממש יודע מה הפורמט שם ספציפית, אך באופן כללי ישנם כמה מודלים. אם אני אתחיל לפרט את המודלים זה יקח די הרבה זמן כי המערכת נבנתה לבתי ספר אמיתיים במטרה להחליף ישיבה בכיתה. אז במקום אני מזמין אותך לבקר בקמפוס של וויקה ישראל ולהתרשם מהמבנה שם (כי אצלי אין רבעונים ומגבלת זמן). הכתובת היא: http://campus.wicca-israel.com הו, כמעט שכחתי...הקמפוס שלנו בעברית

למעלה