קורסים בת"א

שני גו

New member
קורסים בת"א

תודו שהתגעגעתם!!! טוב, בטח היחידה שמכירה אותי כאן היא הלטינית אבל אם הייתם מכירים הייתם מתגעגעים אלי גם!
יש לי שאלה לתלמידי השנים המתקדמות יותר בת"א- חברה שלי שמסיימת עכשיו שנה ראשונה בביוטכנולוגיה מבררת לגבי לימודי וטרינריה והיא צריכה לקחת בשביל זה כמה קורסים בתור קורסי בחירה. היא מחפשת משהו בהיקף קטן מבחינת נקודות ואם יש משהו לא קשה במיוחד אז בכלל טוב. הקורסים שהיא צריכה הם: פיזיולוגיה, גנטיקה ואנדוקרינולוגיה. מישהו יודע אם יש כאלה? אני יודעת שאצלנו היו השנה (א') קצת גנטיקה בתוך ביולוגיה מולקולרית וקצת פיזיולוגיה בתוך ביופיזיקה אבל נשמע לי חבל ללמוד את כל השאר רק בשביל זה...

שני גו

New member
../images/Emo122.gif

למה לחטט בפצעים גדולים פתוחים ומדממים? עוברים את זה איכשהו. את? מה הסטטאטוס מבחינת קבלה?

האמת שאני לא ממש מתעסקת עם זה

עכשיו, יש לי יותר מדי בחינות על הראש, את לא המסכנה היחידה
באופן כללי, אני אמורה לקבל תשובה מירושלים מתישהו, ויש לי מו"ר בספטמבר.

שני גו

New member
אושרית, איזה מין גורו את?!

אין לך מידע בשבילי?... ומה עם
- הוא כבר לא מגיע לבקר?

ממתי אני גורו של קורסים של רפואה../images/Emo35.gif

גורו פסיכומטרי, כן, גורו בגרויות, אולי, אבל בקורסים של רפואה אטני בקושי מבינה משהו. בכל אופן, חיטטתי קצת באתר של הפקולטה ומצאתי את רשימות הקורסים של כל השנים, אולי זה יעזור לך: http://www.tau.ac.il/medicine/yedion/ch2_b.pdf לגבי
, אין לי מושג לאן הוא נעלם בזמן האחרון...

שני גו

New member
חלילה וחס ../images/Emo140.gif

אבל רק לגבי אושרית באמת לא היה שמץ של ספק לגבי נוכחותה... :) מה חדש מורן?

morancho1

New member
אהלן אהלן

רציתי לשאול אותך לגבי קורס הקיץ בפיזיקה של תא..עד כמה זה קשה, האם אני יכולה לפספס כמה שעורים מה רמת הקורס.... תודה נשמה!

שני גו

New member
מצד אחד במשך הקורס ממש סבלנו

(אבל זה גם קשור להתאקלמות מחדש למושג "לימודים" שכבר שכחנו לגמרי), אבל מצד שני הציונים בסוף היו סבבה- נראה לי שכולם עברו (שזה כל מה שצריך). הקורס ממש לא קל ואם תפספסי שיעורים זה יקשה עליך להבין (לא שכשמגיעים מבינים..), אבל אני מניחה שבשביל ה60 שצריך (או שזה היה 70?) זה כנראה אפשרי. אבל רגע, מה זה אומר? היית במו"ר?

morancho1

New member
המו"ר מועד 1 נגמר ממזמן..

את לא מעודכנת! הגיעו תוצאות אבל מורן החכמה דאגה לאבד את האסמכתא שלה.. למרות שיש לי הערכה די טובה בזכות ציון המו"ר של הטכניון שהוא לא רע. לגבי הקורס..את ממליצה ללמוד לפני קצת חומר בגדול? יש שממליצים לי ללמוד כי אחרת יהיה קשה ויש שאומרים אוי ואבוי אם את לומדת עכשיו כי צריך להינות... בסוף כל מה שאני עושה זה רק להסתכל בפורו הזה כל היום :):):) דרך אגב איך המבחנים הולכים לך בינתיים?

שני גו

New member
אני לא ממליצה ללמוד נקודה

כל העניין הזה של לדעת דברים הוא לגמרי overrated. יהיה לך קשה כנראה בכל מקרה, זאת לא סיבה לבזבז a perfectly good vacation. המבחנים יוצאים בסדר בסופו של דבר- כולם בסביבות השמונים ואני לגמרי שמחה בחלקי, אבל למרבה הצער זה החלק היחיד שאני שמחה בו כי ללמוד אליהם זה פשוט סיוט. ממש. אה, וכל הכבוד על מו"ר!!

Regina Phalange

New member
היי היי היי!

גם אני מכירה וזוכרת... תהיתי לאן התל אביבים נעלמו
בבחינות!

שני גו

New member
../images/Emo24.gif

זה בכלל היה שרשור במטרה סמויה להוציא את כל הפז"מניקים ממחבואיהם! אהההה... האמת שלא... לאף אחד אין תשובה בשבילי?

moranille

New member
ביוכימיה-היאוש!

ממתי, אבל ממתי, ואולי מישהו יטרח להסביר לי למה יש כל כך הרבה מעכבים ומזרזים לכל תהליך, ולמה לעזאזל בגלוקונאוגנסיס חייבים להיות מיליון וחצי אפשרויות להכנס לתהליך ולמה חומר הופך לחומר אחר וחוזר להיות החומר בהתחלה ועושה עוד ועוד ועוד הרבה דברים... בקיצור זו היתה הודעת יאוש של מישהי שעד אתמול חשבה שסבבה רק עוד מבחן בביוכימיה, ואז בגנטיקה וביולוגיה מולקולרית וישששש נגמרה השנה. אבל לא, חייבים למרר לנו את החיים! רק הסתייגות, בכללי זה מעניין (לא רוצה להשביז אתכם הסטודנטים לשנה הבאה).אבל יש לי מסקנה מאוד חשובה על המקצוע הזה- מרוב מיקרו מאבדים את המאקרו, ואז אין הבנה כללית ואז זה לא כיף ללמוד! בעעעעעעעעעעעע

למעלה