קורסים לתואר שני באו"פ

vinney

Well-known member
קורסים לתואר שני באו"פ

שרשור חדש בנושא
אז ככה אני לקחתי סמסטר הבא את הנדסת תכונה. אני מתלבט אם להוסיף את אחד הבאים: * מודלים ושיטות אפיון של מערכות מקביליות * אימות ממוחשב של חומרה ותוכנה * ניתוח ועיצוב מונחה עצמים. דרוש משהו שאני אוכל לקחת במקביל לעבודה, מבלי להגיע להנחיות וכו... מישהו (מישהי?
) מכיר, שמע, יכול לתת המלצות? תודה

DadleFish

New member
הנדסת תוכנה קורס נ-ו-ר-א-י

אמנם חלק נכבד מהיות הקורס נוראי נגרם על ידי המרצה (יחיאל קמחי, זוועת עולם), אבל הקורס עצמו פשוט משמים. אני לא יודע מה הסילבוס באו"פ, אבל לא נראה לי שיש משהו מעניין בתחום הזה בשום מוסד עלי אדמות. סתם חרטוטי שכל. אימות ממוחשב נשמע לי לא רע, במיוחד בתחום שלך.

vinney

Well-known member
המם...

אני לוקח אותו כי אני כותב מסמכי איפיון ומתפקד גם כארקטיטקט לעת צרה בתחום שלי, אז נראה לי שאני צריך... אימות ממוחשב נשמע גם לי לא רע, השאלה עד כמה אני אוכל לשלב אותו עם העבודה, הנסיעות ומחסור חמור בהנחיות?

DadleFish

New member
דעתי האישית -

קרא את UML Distilled ותדע יותר מכל דבר שהקורס המשמים הזה יכול לתת לך. לגבי אילוצי ההנחיות, אני חושב שזה תלוי באיכות של חומר הלימוד של האו"פ. אני מניח (תקן אותי אם אני טועה) שרמת ההשקעה של האו"פ בחומר לימוד איכותי יורדת ככל שיורדת כמות הסטודנטים שעושים אותו, מטעמים ברורים. אם יש לך דרך לברר למשל מה מקבלים כחומר לימוד בקורסים האלו, זו יכולה להיות אינדיקציה לכמות ההזדקקות שלך להנחיות.

למעלה