קורסים קדם רפואיים...

Ponchu83

New member
קורסים קדם רפואיים...

היי.... אני יודעת, אני יודעת, למה בכלל לפתוח פה לפני שהתקבלנו ולשאול את השאלה הזאת אבל.... מישהו אולי יודע, אילו קורסים צריך לעשות לפני שמתחילים את לימודי הרפואה? (כימיה, פיזיקה) מתי? מי? אמרו כאן באחד הקישורים, שמודיעים על קבלה/דחייה סופית רק בסוף יולי. למיטב הבנתי הקורסים עצמם אמורים להיות מסוף יולי עד ספטמבר.... איך זה מסתדר? הניסיון שלי לקבל תשובה מהאוניברסיטאות נתקל בתשובות מבולבלות ומתחמקות.... תודה:)

mazuzboy

New member
השנה

הקרורסים בספטמבר, כימיה פיזיקה ביוולוגיה ממה שהבנתי ברמה של 5 יחל בשביל להשוות תרמה של כולם

אמממ...

אם את מתכוונת לקורסים של תל אביב, אם חסר לך פיסיקה או כימיה או שניהם, את אמורה לגשת לבחינה הסופית של הקורס גם אם את לא יודעת אם התקבלת או לא. את הקורסים עצמם את לא חייבת לעשות, את רק צריכה לעבור את הבחינה שיש בסוף.

יוסי n

New member
קורסי קיץ.

קורסי הקיץ באוניברסיטת ת"א ייחלו בסוף חודש יולי ויימשכו כחודשיים, עד סוף ספטמבר - שם תיערכנה הבחינות. כפי שאמרה אושרית, באחריותך לעבור את המבחן במקצוע/ות החסר/ים לך, בלי קשר להאם התקבלת או לא. אם תתקבלי ולא תעברי - לא תתחילי את הלימודים. למידע מלא: קורסי קיץ - אוניברסיטת ת"א

kontsy

New member
שאלה על זה

זה אומר שאם עשיתי חלק מהבגרויות - נגד מתמטיקה וכימיה 5 יחידות אני לא צריכה לעשות לא את הקורס ולא את הבחינה. ורק לעשות את פיזיקה?

lernery

New member
לא מדוייק

אני חושב שמי שלא עובר פיזיקה פשוט יצטרך לעשות שוב את הקורס ולא ידחו לו על זה קבלה (למרות האיומים)

יוסי n

New member
ספקולציה.

במקרים רבים ניתן למצוא הבדלים בין מה שהאוניברסיטה מצהירה רשמית לבין מה שהיא מקיימת בפועל. רשמית - מי שלא יעבור את מבחן המעבר במקצוע החסר אצלו לא יתחיל את שנה א'. האם זה מתקיים בפועל או לא - אי אפשר לדעת. היית לוקח את הסיכון...?

יוסי n

New member
אין חכם כבעל ניסיון...

ובמקרה הזה, אני מבין שבעלת הניסיון זו את. אגב, איפה את לומדת? באיזו שנה?

natalysh

New member
לי אישית אין ניסיון.

אני קיבלתי פטור מכל קורס וחובות כל שהן. אבל אני מכירה אנשים לא מעטים שהתקבלו ונדרשו להשלים את החובות בשלב כה או אחר בלימודיהם, לאו דווקא לפני תחילת הלימודים. מי שמתקבל, זה לא מה שימנע ממנו ללמוד. אה, ושנה שנייה בתל אביב.

יוסי n

New member
עתודאית...

אם כבר, תוכלי לספר קצת איך זה ללמוד באת"א? אני שומע דעות לכאן ולכאן, חלק ממש נהנים ומאד מרוצים, וחלק מצרים על הגרעון הגדול שמשפיע על שירותים לסטודנטים וממליצים באופן כללי לא להגיע אם לא חייבים. דעתך? (הלא-אובייקטיבית) ואיך ההוואי הסטודנטיאלי הכללי? (זכור לי שלא אהבת קביעה שלי במועד מוקדם יותר שאין הוואי סטודנטיאלי בת"א). אני מתלבט בין ת"א לעברית ואשמח לשמוע כמה שיותר חוו"ד ממקור ראשון.

natalysh

New member
לקרוא לבן אדם בשמות זה לא מנומס

חו"ד ממקור ראשון תהיה לך חלקית מאחר ואני לומדת בתל אביב ולא בירושלים, כך שאני יכולה לספר את חוויותי בתל אביב. חוויותי בתל אביב טובות מאוד, אני מאוד מרוצה מההווי. הגרעון לא הוא זה שעושה את ההבדל בינתיים (אלא אם כן אתה לומד רפואת שיניים). יש אווירה חופשית ושל בילויים, וזה נחמד. אחלה חבר'ה, אחד אחד. וצר לי, אבל אני נרדמת על המקלדת. תגובה מפורטת יותר אחרי תקופת המבחנים.

תיזהרי עם זה

אל תגידי דברים שאת לא יודעת בברור. כן, בזמנו אנשים פשוט נאלצו לעשות שוב את המבחן, אבל מי ידע מה יהיה השנה.

למעלה