קורסים שנה ג'

didi5616

New member
קורסים שנה ג'

לחברה של שנה ג' נשמח אם תעלו המלצות לסמינריונים וקורסים... יעזור מאוד!!! תודה

zeevsch

New member
אני מציע שתשאלו זאת כמה שיותר קרוב להרשמה

פשוט עוד לא קיבלנו ציונים וזה חלק מהעניין. בכל מקרה, המלצות שאנחנו קיבלנו- גולדברג קליל, לא דורש הרבה וסה"כ אחד הסימנריונים הנחשקים ביותר (אני אצלו השנה ומרוצה). אשר כהן, אמנם לא נרשמתי אצלו השנה, אבל אני מאוד מעריך אותו וחושב שהוא הוגן, נחמד ולא קשה. על גלילי שמעתי דברים מאוד טובים. אני עושה השנה גם אצל טלי תאני- הררי, מרצה נחמדה מאוד, מעניינת מאוד, המפגשים רק בסמסטר א', כולל המבחן ובסמסטר ב' יש בערך שני מפגשים אישיים איתה, היא מאוד מתחשבת ועוזרת. יעלי בלוך (גם אצלה אני עושה סימנריון), אמנם לא מלווה אישית את הסימנריון, אבל ההמלצות עליה היו טובות והיא נשמעת נחמדה בסה"כ, קורס מתוקשב עם מעט מטלות שהן גם תהליך כתיבת הסימנריון, כך שיש להן ערך מוסף. קורסי בחירה, הייתי ממליץ ללכת לקורס של טלי תאני הררי (קורס נוסף שלה שאני עושה), ללא הרבה מטלות (עבודת מצגת להגשה בקבוצות של עד 4 סטודנטים), מבחן בסוף שנה. השנה אני עושה גם אצל כלילה, אבל שנה הבאה היא לא תהיה, אז לצערי א"א להרשם אליה. סליצקי מיכל, זה תלוי עד כמה יש בין הסטודנט ובינה כימיה, מי שמסתדר איתה, מאוד נהנה מהקורסים שלה ומהציונים. מקווה שעזרתי. מבטיח שלקראת ההרשמה עצמה, אוכל להמליץ יותר בביטחון. שיהיה בהצלחה.

למעלה