קורסים, שרתים, תקשורת ומה שביניהם....

קורסים, שרתים, תקשורת ומה שביניהם....

שלום,
אני טכנאי PC בארגון גדול מזה מספר שנים ומעוניין להתקדם בתחום הIT. חשבתי לעשות קורסים במכללות בכיוון של שרתים ותקשורת.
עומדות בפני האפשרויות האלה, mcse בכ19K או mcsa+ccna+(צ'ק פוינט)ccsa בכ16K שניהם נמשכים כמעט שנה. האם לעשות קורס? אם כן, איזה? אם לא, אילו עוד אפשרויות לימוד אפשריות (בבית פחות רלוונטי אני עם תינוק קטן).
תודה לעונים.

sharonei1

New member
לדעתי

הקורס msca / mcse כן עוזר להתקדם מתפקיד טכנאי לתפקיד מנהל רשת
אישית במצב הזה הייתי עושה את הקורס mcsa ואז משלים משם ל mcse בהמשך אבל גם ה msce זו אפשרות נכונה

מיצו

New member
אם אין לך הידע, אז קורס בוודאי יעזור מאוד

ההבדל בין המסלולים השונים, במכללות השונות, הוא כזה שאתה צריך לבדוק עם עצמך אם הוא עושה עבורך את ההבדל.

הבדל בין מכללות

אני מהצפון - איזו מכללה מומלצת ? מדיאטק, hackeru או הקורסים בטכניון? מדריכים מומלצים וותיקים באחת המכללות? איפה היתה חוויה פחות מוצלחת?
תודה.

alonshoshani

New member
השנקל שלי

אתה יכול להגיע למכללה טובה וליפול על מרצה גרוע ולהיפך. תחקור איזה מרצים טובים יש בתחום ותבדוק איפה הם מלמדים.
&nbsp
שיהיה בהצלחה!

moranw515

New member
כן

הקורסים הכלליים של MCSE\MCITP מאוד עוזרים לחדשים בתחום, אבל צריך לקחת בחשבון שלאחר מכן יכול להיות שרק 50% ממה שלמדת באמת ישמש אותך (תלוי בארגון שהגעת אליו, ובסוג התפקיד).
ההסמכה של מיקרוסופט לא מזיקה, וסה"כ כאחד שהתחיל את כל העסק לפני כמעט עשור, חייב לציין שזה די משתלם למי שרציני ומעוניין להתמקצע.
כמובן הגדלת ראש והרצון ללמוד דברים מעבר לקופסא, נדרשים.
אחרת - אין טעם. לדעתי.

למעלה