קורסים.

Orsol3

New member
קורסים.

שלום לכולם, אני מעוניין ללכת לקורס מסחר בEbay, תוכלו להמליץ לי על אחד ולהגיד את המחירים ? תודה מראש, Orsol3

evilihi

New member
למה אנשים משפילים את עצמם

ורוצים/הולכים לקורסים האלה? הרי מה למכור לא אומרים שם... שיטה קלה של "מארגני" הקורסים להרוויח כסף...

ווטרס

New member
פראיירים לא מתים

וכך גם אנשים שמתעשרים על גביהם של פראיירים. זהו טבעו של עולם.

Orsol3

New member
ווטרס אני האחרון שאפשר לקרוא לו פראייר.

אני רק שאלתי אם אתה ממליצים ואת המחירים, כנראה שלא כדאי. אולי תכיר אותי בעתיד ותראה שזה לא אני. בכל מקרה מישהו ממליץ על הספר ? יש בו דברים שאין באינטרנט ? אשמח לשמוע המלצות על הספר.

Orsol3

New member
אז אני מבין שלא כדאי

ללכת לקורס, כמה אנשים הציעו לי לקנות את הספר "המדריך הישראלי הראשון ל Ebay", מישהו ממליץ על הספר ? או שאפשר למצוא את המידע הזה גם באינטרנט ?.

ווטרס

New member
הספר הזה הוא ממש סתמי

לטעמי לפחות. כל החומר שאתה צריך נמצא באינטרנט, בין אם באנגלית או בעברית. אם אתה לא מסתדר עם אנגלית, כדאי שתוותר מעכשיו. (מאוד קשה להסתדר באיביי בלי אנגלית בינונית ומעלה).

ליאה9

New member
קורס

תשמע אני הייתי בקורס,וגם נהנתי ואני דווקא ממליצה כן ללכת. כמעט אין אפשרות להתחיל למכור בלי קורס בסיסי. אני לא אומרת שהם באמת מעבירים הכל ומלמדים ממש, אבל נותנים כילים טובים להתחיל לילמוד תוך כידי התנסות. בלי זה חבל על הזמן. זה נותן דרייב ואמץ להתחיל. מה שחשוב, לפני הכל לבדוק חשבון בנק לאן שאפשר להעביר כסף. זו הבעיה האמיתית, שמנסים לימכור לך את הבנק אי טרייד אבל זה לא פשוט, אם בכלל. אז באצם זו הנקודת תורפה. וכל המשמיצים והגיבורים שעושים את החשבון לאלה שמעבירים קורס הם כמן כל ישראלי מצוי פשוט בוכים ומקנים.

ווטרס

New member
אין כלכך מה ללמוד באיביי

הרוב זה להתנסות ולהבין מה טוב לך. את ה"לימודים" שלי אני העברתי לעצמי דרך הסתכלות בדפי מכירה אחרים. בזמני לא היו פורומים, ולא השתמשתי באף דף עזרה. בכל אופן, מי שחפץ לבזבז את כספו היקר על קורס, שיבושם לו.

ליאה9

New member
קורס

יש אנשים מוכשרים וזה טוב , איביי זה לא רק טכניקה יש הרבה קודים,למעשה תרבות שלמה. אין קיצורי דרך.

תרבות שלמה..טוב שלא נסחפת

אין שום בעיה ללמוד את העניין לבד , בואי לא נצא מפרופורציות מדובר באתר מכירות , הטכניקה ממש לא מסובכת, קצת זמן , קצת סבלנות והכל נהיה ממש פשוט . אולי תסבירי לנו איזה קודים מיוחדים לימדו אותך בקורס שאנחנו לא יודעים? שאי אפשר ללמוד לבד?

evilihi

New member
היא לא יכולה לספר לך

קי בשויל זע אולחים לכורס..

naorgvilli

New member
קורס למטומטמים

עם השגיאות כתיב שלך ברור שהיית צריכה קורס כי לא נראה לי שהיית מצליחה ללמוד לבד...

אבל...את גסות הרוח ניתן להשאיר בצד...

לגבי קורסים, דעתי נחלקת ל-3 מצבים: 1) מי שיש לו גישה טובה לאינטרנט ולמסחר...יכול להסתדר לבד עם החומר הקיים באינטרנט. 2) מי שאין לו גישה טובה למחשב אבל יש לו חוש למסחר...יכול להיעזר בקורס הזה מאוד ולהצליח...העלות יכולה להחזיר את עצמה מהר מאוד. 3) מי שאין לו חוש מסחרי (עם או בלי גישה למחשבים) שלא ילך לקורס... הקורס כן יכול לתרום, אפילו לקצת בטחון עצמי (במקרה שלי...רק בטחון עצמי כי את החומר כבר ידעתי...אבל לא ידעתי שידעתי
), שזה דבר חשוב. בכל מקרה אם אתה בעל חוש מסחרי טוב, אתה יכול להחזיר את ההשקעה בקורס מהר מאוד. דבר נוסף, אחד החסרונות הגדולים בקורס הוא שאין למידה מטעויות של מתחילים...שזו הלמידה הכי טובה לטעמי.

tomerol

New member
מנסה לעזור!

את כל מה שתלמד בקורס, אתה יכול ללמוד באיביי. יש את אוניברסיטת איביי (חינם), ואם אתה מבין אנגלי, אתה תסתדר מצויין בלי קורסים. מחירים לפי מה שפירסמו זה מינימום 2000 שקל. באמת שווה לך?? אם יש לך כסף מיותר - לך על זה! עוד משהו - אן מישהו מנסה לשכנע אותך כן ללכת לקורס, כמו גברת "ליאה9"- אל תקשיב! לא למילה אחת! בכל מקרה - עם קופיריטינג טוב וזמן להתעסק עם זה - אתה תצליח הרבה יות מאשר אם היית עוב קורס! *******סליחה על שגיאות כתיב כלשהן! - נכתב אחרי שני ליטרים של בירה Goesser! לילה טוב לכולם!

Orsol3

New member
2000 שקל ?!

שילכו לחפש מישהו אחר- לא אותי, בלי להעליב אף אחד.

ווטרס

New member
למה? זה דווקא כדאי.

מלמדים אותך המון דבר שלא היית יודע בחיים. לפתוח חשבון באיביי, לפתוח חשבון פייפל, לעלות מכירה.. מה אתה חושב, שכל זה בא ברגל?

למעלה