קורסים

OnlineOne

New member
קורסים

שלום לכולם! עד לפני שנתיים הייתי מתנדב נוער ושותף פעיל בפורום (עם ניק אחר שאני לא זוכר אפילו) ועכשיו אני רוצה לחזור. אשמח אם מישהו ימסור לי מידע על דרישות/תנאים לקורסים לבוגרים או קורסי רענון למתנדבי נוער (הייתי מוסמך מע"ר, 88, תאר"ן ואט"ן, אם זה משנה). בכל מקרה, כרגע אני מעוניין לעשות קורס חובשים או אפילו פראמדיקים וכל העוזר- מבורך!! תודה!

בנוגע לקורסים...

תראה מבחינת קורס חובשים, במידה ועברת קורס 88 אין בו ממש טעם, כיוון שממילא יש לך את ההסמכויות הנחוצות בשטח, למרות זאת אתה יכול להשלים לנהגים במידה ואתה מעל גיל 21 שזה כולל חזרה על חומר ויהווה ריענון מקצועי טוב וגם יתן לך את האפשרות להיות נהג אמבולנס וזה באמת יכול להיות נחמד- אך קורס כזה לוקח באזור חצי שנה עד שנה. לגביי קורס פראמדיקים אתה יכול לעשות (במידה ויש לך את ההמלצות) קורס פראמדיקים מתנדבים - אך קח בחשבון זמן הקורס יכול להיות עד גבול זמן של -3 שנים שבסופן אתה צריך להיות גם כבר אחרי 80 השתלמויות פראמדיק בהתאם לאזור שבו יערכו. בכל מקרה זה דורש קצת מוטיבציה וארגון זמן מופתי שלך, אך לדעתי משתלם מאוד לבסוף.

tani101

New member
תדבר עם אחראי המתנדבים בתחנה שלך

מכיוון שלפי מיטב זיכרוני יצא לי השבוע לראות איימיל שעוסק בריענונים וחידוש תעודות למתנדבים שעברו קורס 44,60,88,או חובשים במהלכם צריך לעבור השתלמויות וריענונים של בערך עד 44 שעות!! בהצלחה :)

tani101

New member
ראיתי ב"מקרה" איימיל שנשלח

לאחראי מתנדבים שלנו :) אני מאינה שמדובר על כל האזורים

ירקון 15

New member
מה אה?

הכל אצלך ב"מקרה"?

למעלה