קורסי יסוד - נושא קצת טחון...ובכל זאת

shnuya

New member
קורסי יסוד - נושא קצת טחון...ובכל זאת../images/Emo192.gif

|אני צריכה המלצות
על קורסים/מרצים בתחומים הבאים: לימודי יסוד בתנ"ך (2 קורסים)
וקורס נוסף מאחד התחומים הבאים: לימודי יסוד - פילוסופיה יהודית
לימודי יסוד - תולדות ישראל
אשמח גם לחוות דעת על קורסים שאתם ממליצים לא לקחת
. דחוף/בהול.... Note to self: פרופורציות! :)

shnuya

New member
עיונים במשנת הרמב"ם

אם מישהו לקח את הקורס: עיונים במשנת הרמב"ם פרופ' כשר אשמח לתגובות

וואי וואי פילוסופיה יהודית

נשמע לי חתיכת זבל שאף אחד לא צריך לעסוק בו סליחה על ההתבטאות לא התאפקתי

Atenolol

New member
פילוסופיה יהודית

לקחתי פעם כמה קורסים בפילוסופיה יהודית באת"א (בעיקר בנושא הקבלה בראשיתה), והיה מעניין ואף מרשים. יש כתיבה מרתקת בתחום. ולעניין ההודעה למעלה - אני מסכים עם הניק.

lala182

New member
יהדות בבר אילן

כמו שאמרתי לך כבר... (ורושמת גם פה לטובת כולם.... ) בשנה א' את לוקחת קורס אחד בלבד ביהדות (3 סה"כ לכל התואר במקום 7 בתארים אחרים) ולכן אין לך צורך להלחץ ולחפש 3 ממליצה לקחת בשנה א' בתנ"ך כי משנה ב' אפשר לקחת גם קורסים מתוקשבים (ובעיקר בפילוסופיה/תולדות) קודם כל תעברי על המערכת המובנית שלך את לא קובעת אותה ואין לך שומדבר לקבוע בה מלבד אותו קורס ביהדות תבדקי איפה הוא נכנס לך טוב (ושימי לב שזה קורס שנתי לעומת קורסים סמסטריאליים שהם כל המערכת...) ואז שיש לך את השעות שאת יכולה תבדקי איזה מרצים וקורסים ותפני לקבל המלצות באתר לוגיסטיקה של בר אילן (יש בקישורים של פורום סטודנטים) יש המלצות בפורום עולם המשפט (כנ"ל לקישורים) אולי יעזרו לך ובפורום בר אילן אני גם בטוחה שיהיה להם תשובה... למי שרשם שזה נשמע לו כמו סיוט או משהו כזה- זה לא כזה נורא כמו שזה נשמע למען האמת הקורס שאני לקחתי הוא אחד הקורסים המענינים ביותר עם מרצה מעולה בלי חובת נוכחות ועדיין הכיתה מפוצצת כל שיעור... צריך לבחור חוצמזה אני לא חושבת שזה כזה נורא לדעת כמה דברים מעבר, מי ששולל בצורה כ"כ גורפת כנראה שפשוט לא מבין בזה כלום.

למעלה