קורסי מחשב

mitush7

New member
קורסי מחשב

שלום רב מישהו יודע בערך כמה עולים קורסים במחשבים במכללות כגון - גון ברייס או נס קורסים כגון מיישמי ERP - SAP קורס טכנאי מחשבים קורס QA האם עשיית קורס שכזה מסייעת למצוא עבודה בתחום או שצריך גם נסיון ???!!

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
מחירי קורסים

קורסי ה-sap יחסית די יקרים. ניסיון הוא תמיד דבר נדרש ומקל על הקבלה לעבודה אם כי בתחום ה-sap נכונה פריחה שבה יאלצו המעסיקים לקבל גם כאלו שהניסיון שלהם מועט יחסית.

super atalef

New member
dont be a smart ass

למה להתחכם לנסות בכוח להראות חכם? זהו פורום להכוונה מקצועית והשאלה שלי לגיטימית לחלוטין. לך לגוגל בעצמך וחפש חוכמולוג שזאת המקבילה העברית לsmartass ... מה זה sap? במשפט אחד.. מישהו?

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
sap

sap זה מערכת ענקית לניהול מסד נתונים. היא מחולקת לכל מיני מודולים- כמו מודול חומרים , משאבי אנוש, המודול הפיננסי ועוד שכוללים עשרות (אם לא מאות) טבלאות שלתוכם מכניסים מידע. המערכת מוטמעת בהרבה אירגונים בישראל ובעולם ובשלב מסוים משרדי הממשלה יתאימו את עצמם בתהליך ארוך ורב שנים לעבודה עם התוכנה (מה שנקרא פרויקט המרכבה). לצורך כך יזדקקו למתכנתי ABAP (השפה שבה מתוכנתת SAP , אם כי JAVA גם נחוצה), מטמיעי SAP, מיישמי SAP, ומדריכים.

magal101

New member
אבל זו שאלה טפשית

הוא יכול ללכת לגוגל ולמצוא את התשובה- הוא פשוט מתעצל ושואל בפורום.

super atalef

New member
זאת מהות הפורום. לשאול שאלות

ולקבל עליהן תשובות ברורות ונכונות עד כמה שניתן. אם הייתי מחפש בגוגל סביר להניח שהייתי מוצא אבל יכולתי באותה הקלות להתבלבל ולא להבין נכון.

magal101

New member
רחוק לא תגיע!!!!עצלן!!!

אם כל דבר קטן אתה שואל. ראיתי את השאלות שלך , שאלות שכל ילד בן חמש יכול לברר, אבל כנראה שאתה רגיל שאחרים עושים במקומך את העבודה.

super atalef

New member
אולי שמישו כבר יעיף את החרק המעצבן?

איפה הנהלת הפורום במקרים כאלה? אדם בוחר לפנות לקבלת יעוץ בפורום ואיזה אדיוט מציק לו. שמישו ידאג לחנך את הליצן.

magal101

New member
למה שיעיפו אותי??שיעיפו אותך!!!

אני בסה"כ מביע את דעתי באופן תרבותי לגביך ולפי דעתי אתה יכול עם השאלות שלך להסתדר עם גוגל. אם ימחקו אותי או יעיפו אותי אני אתלונן הלאה!!!

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
אני מבקש משניכם להירגע

בעיקר ממך מגל- אני לא אוהב לנצל את יכולת המחיקה והחסימה אבל אם לא תהיה לי ברירה זה מה שיקרה. תנסו לשמור על רמת דיון תרבותית ויעילה.

למעלה