קורסי קיץ בפוליטיקה ישראלית ומינהל ציבורי

simpaty2

New member
קורסי קיץ בפוליטיקה ישראלית ומינהל ציבורי

שולם לכולם. בעקבות המלצות חמות שקיבלתי פה ובכלל, נרשמתי לשני קורסי הקיץ האלה ורציתי לדעת מכאלה שכבר עשו אותם כמה דברים. עד כמה יש צורך בביבליוגרפיה בקורסים בקיץ? ובגדול האם כמו שהרבה פעמים קורה בקורס מתוקשב דחיתם תקריאה ותלמידה לסוף הקורס וזה הספיק או שזה ייצור בעייה ועומס לקראת המבחן? אם למישהו יש סיכומים, המלצות, או כל פרט מידע שיכול לעזור בקשר לעשיית קורסי הקיץ אז זה מאוד יעזור. בתודה מראש.

המלצות

בנוגע לפוליטיקה ישראלית, תעשן נרגילה כל הקיץ, ותכתוב בפורום משהו פעם בשבוע/ שבועיים כדי לקבל ציון על השתתפות בפורומים. שבוע לפני המבחן תלמד את ההרצאות וזהו. ככה אני עשיתי (אבל בלי הנרגילה) והוצאתי ציון גבוה מאוד. בנוגע למנהל ציבורי, ההרצאות ארוכות ומשעממות. עדיף ללמוד לקורס הזה טיפין טיפין במהלך הקיץ ולשאול את גנץ שאלות בפורום. הוא שואל שאלות במבחן שלו גם על מאמרים. כאן בגלל שריכזתי לי את כל הלימוד הארוך והמשעמם שלושה ימים לפני המבחן, לא כזה הלך לי..... (האופוריה של פוליטיקה ישראלית דפקה לי....)

zeevsch

New member
עזרא סיכם זאת יפה

לפוליטיקה ישראלית למדתי יום אחד, מלבד השתתפות בדיונים אחת לשבוע והמרצה לא אוהב שמפריזים בהודעות ארוכות ומתישות, בנוסף העבודה/ ערך בויקיפדיה (אצלינו הייתה עבודה). המבחן קליל והמרצה ממש בא לקראת הסטודנטים. מנהל ציבורי עשיתי אצל קנולר, אחת המרצות הגרועות ביותר, מחפשת להכשיל בסגנון השאלות הלא רלוונטיות לחומר, אלא יותר לידע מדוקדק במאמרים, אך עדיין אין הרבה מטלות וציון לא רע בסופו של דבר.

למעלה