קורס אוטומציה

קורס אוטומציה

אני מעונין להירשם לקורס אוטומציה , כרגע ידוע לי על ג'ון ברייס וסלע שמעבירות קורסים כאלו , מישהו יודע על עוד בתי ספר , , איפה הכי כדאי לי ללמוד , מבחינת מורים , תנאים וכו' . אני מדבר על אוטומציה בדגש על QTP

rtmdtn

New member
קורסים אחידים

הי רוברט, קורסי QTP מחוייבים כיום לעבור על פי תוכנית הלימודים של חברת מרקורי (HP), ולכן המסלולים בשני בתי הספר זהים - אותם ספרים, אותם תרגילי מעבדה וכו'. רותם דותן, מדריך QTP

בדיוק דיברתי עם סלע

הבנתי שאין להם קורס אוטומציה , אלא קורס בדיקות מקיף שאותו אני לא צריך. ידוע לך אולי אם יש עוד בתי ספר? , אני מנסה לאסוף כמה שיותר מידע , הבוס שלי יקבל את ההחלטה לאן אלך ללמוד.

rtmdtn

New member
קורס QTP

אני יודע בוודאות שיש קורס QTP בג'ון ברייס, כי שם אני מדריך. לגבי סלע - לפי הרישומים אצלהם באתר, יש קורסים של QTP (ולא אוטומציה) חשוב להבין שקורס QTP נותן לך בסיס לאוטומציה, שיהיה טוב אח"כ לכל כלי שאליו תיגש - כי לכולם יש פחות או יותר את אותם העקרונות. הקורסים בסלע: http://sela.co.il/syl/syllabus.aspx?CourseCode=AdvQTP&CategoryID=165 http://sela.co.il/syl/syllabus.aspx?CourseCode=QTP&CategoryID=165

לגבי סלע

הבנתי שאין להם מרצים כרגע , ולכן אין קורסים כרגע. ועוד שאלה לגבי ג'ון ברייס , בקורס QTP אני צריך לבוא עם ידע מוקדם בתכנות? ( למשלVB SCRIPT) או שמלמדים במהלך הקורס?

rtmdtn

New member
ידע מוקדם לקורס

ברמת העקרון, ידע מוקדם בפיתוח כלשהו, ולא משנה באיזו שפה, הוא יתרון מאוד משמעותי אך לא הכרחי. חלק גדול מקורס QTP הוא לימוד VBScript, אך חשוב לזכור שאי אפשר ללמוד תכנות בשלושה ימים, ולחסרי רקע תהיה עבודה קשה יותר בהדבקת הקצב (אך זה לא בלתי אפשרי)

shagy2dup

New member
תזהר לא "ליפול" על קורס מקיף שמכיל בחלקו QTP

כבר יצא לי לשמוע קל קורסים שעל הנייר הם חלומו של כל בודק בתכלס מכל הקורס היה רק איזה יום - יומיים דיבור על אוטומציה ו QTP.

אתה בטוח שהבנת אותי?

אתה מדבר על קורס שמראש הוא על אוטומציה? אם דיברו רק יום יומיים על אוטומציה , על מה דיברו ביתר הזמן?

shagy2dup

New member
הבנתי לכן אמרתי שתשים לב כמה זמן מוקדש ל QTP

על מה דיברו בייתר הקורס על כל מה שלא קשור לאוטומציה, מושגים בסיסים , מסמכולוגיה, הגדרות , השד יודע מה.... רשמתי שלא עשיתי אלא שמעתי .

למעלה