קורס אספרנטו למתחילים !

mucxjo

New member
קורס אספרנטו למתחילים !

הקורס מתוכנן להפתח ב 6/1 לאחר מפגש המועדון התל אביבי עוד פרטים באתר אל"י : [URL]http://www.esperanto.org.il/kursoj.html[/URL]

בואו בהמוניכם ( סתאאם , מספר המקומות מוגבל ...)

kabeemulo

New member
נחמד!

אבל כדאי לעשות הגהה לעמוד – גם לחלק שבעברית, ובעיקר לשורה שבאספרנטו!

mucxjo

New member
צודק

ובעצם כל האתר צריך הגהה ( בלי קשר לשפה של העמודים) - אבל אין בינתיים מגיה... רעיון
- אפשר להציע תיקונים גם כאן ...

Trololol

New member
יש לכם אולי קצת יותר מידע על הקורס?

ימים, איך נרשמים, מחיר, כל דבר... ההסבר דיי סתום ולפיו האופציה היחידה היא פשוט להגיע ולקוות לטוב.

kabeemulo

New member
אני מקוה שמישהו שיותר מעורב בקורס יענה בקרוב, אבל בינתיים:

אם לשפוט לפי שנים קודמות, הקורס מתקיים אחת לשבוע בימי שלישי, ואני לא יודע לגבי המחיר, אבל הוא בוודאי לא גבוה (המחירים בדרך כלל נעים בין סמליים לחינם).

mucxjo

New member
תודה על ההתעניינות וההערות! והרי הפרטים

הקורס מתוכנן להתחיל ב 6 לינואר 2015 ( שזה יום שלישי )
הוא יתקיים בימי שלישי בין השעות 19:30 ו 21:00
משך הקורס 20 מפגשים ( צפוי להסתיים בתחילת יוני , בניכוי חגים וכו' )
מקום הקורס : בית ביכורי העתים - רחוב הפטמן 6 תל אביב
( זה מול בית מפעל הפיס , ליד הקיריה , מתחם שרונה החדש, ורחוב איבן גבירול
שבו עוברים קוי התחבורה ציבורית רבים שישרתו רב הבאים לקורס בעזרתה )
הנהלת האגודה קבעה את מחיר הקורס ל 450 ש"ח ( וזה ממש כמו שכותבים על שיקים : בלבד )
ו*חובה* להיות איתנו בקשר ולהשאיר פרטים ( גם לצורך שמירה של מקום , וגם לצורך עדכון - יש/אין הואיל וגם
אצלנו "פתיחת קורס מותנית במינימום משתתפים" ) - כאן בתפוז הכי טוב להשאיר לי הודעה אישית ( לוחצים על שם המשתמש שלי
ומשאירים הודעה )
.
למעשה הקורס הוא במתכונת שידידנו kabe מזכיר , אלא שהשנה אנחנו למעשה "עוברים" לסמסטר אביב - שני במקום
להתחיל באוקטובר ( סמסטר סתיו/חורף ) המסורתי.
מדריך הקורס ג'יאן פיירו הוא מדריך מוסמך של איגוד המורים העולמי לאספרנטו ואחד היחידים מישראל שניגש לבחינות השפה שמוצעות
לאחרונה באגודה העולמית. מטרת הקורס היא להכין את הלומדים לרמה a2 ( מתחילים +) לפי תקן ידיעת השפות האירופאי ( cefr באנגלית או ker באספרנטו) .
[URL]http://en.wikipedia.org/wiki/Common_European_Framework_of_Reference_for_Languages[/URL]
וזאת בקורס של 40 שעות בלבד ( הערכות של גורמים מוסמכים בגרמניה , צרפת ואנגליה הם שמספר השעות שנדרש כדי להגיע לרמה זו של התקן בשפות
של מדינות אילו הוא בין 200 ל 250 שעות ) .

Namiro

New member
האם יש פרסום לקורס?

איך קהל היעד אמור לשמוע על קיום הקורס? ואיך הוא אמור להירשם?
האם יש פרסום כלשהו? ומספר טלפון ומייל לברר פרטים?

mucxjo

New member
מה שאתה רואה כאן הוא אחד הפרסומים

בנוסף העלנו מודעה באתר חוגל , שאפשר להרשם דרכה ויש קישורים והסברים באתר האגודה . גם כאן משתמשי תפוז יכולים להשאיר לי הודעה. חוץ מזה כדי להגיע ל"קהל יעד" צריך קודם להגדיר אותו ולאפיין אותו , ורק אז אפשר לדעת באיזו דרך להגיע אליו - דרך אגב אין יותר "פרטים" מעבר למה שכתוב בתשובה למעלה לשאלה של trololol.
מי שירשם יקבל הודעות מקדימות בשבוע הבא ( יש /אין קורס ) ואם יפתח הקורס , תזכורת יומיים לפני.

Gרר

New member
מקווה שג'יאן פיירו ממשיך גם ללמד בבי"ס בורוכוב

אם הקטנה שלי תזכה ללמוד אצלו נראה לי שהיא תהיה בהלם שאני מבין את השפה

mucxjo

New member
לא בדיוק

לפני שנה נכנסו בתי הספר בגבעתיים לפרויקט "אופק חדש" , ומאז אין לו אפשרות לקבל קבוצות קטנות או חדר לקורס ( המורים צריכים יותר איזורי עבודה ) , כך שהוא מתרכז עכשיו ( לא מוותר !) בהרצאות מבוא לשפה .
בשלב הנוכחי לא סביר שהילדה תפגוש אותו בקורס , אבל אולי תשתתף בהרצאת שפה , ואז היא תוכל להסביר לך מדוע אספרנטו היא "הנמר של השפות" ...

Gרר

New member
באסה

מאד אהבתי את היוזמה וזו הדרך היחידה להפוך את השפה לנחלת הכלל - ללמד אותה בבתי הספר. אבל טוב… נתנחם בהרצאה. גם לזה יש לה שלוש שנים לפחות…

למעלה