קורס בחוזים עתידיים -שאלה-

liatooti

New member
קורס בחוזים עתידיים -שאלה-

שלום לכל חברי הפורום, אני רוצה להיכנס לתחום של שוק ההון בחוזים עתידיים ורציתי לשאול מספר שאלות לגבי החוזים העתידיים. האם זה באמת אפשרי לעשות חוזים במהלך כל היום וליצור רווחים - האם זה נכון ? האם מישהו הצליח ? מהם הסיכונים הטמונים במסחר הזה? איזה קורסים מומלץ לקחת על מנת להבין את השוק ולסחור ולהרוויח? האם צריך עוד קורס בנוסף לקורס חוזים? האם שיטות המסחר שאותם מלמדים בקורסים של חוזים הם פשוטים וניתנים להבנה ויישום בנקל? אשמח אם מישהו יוכל לענות לי בתודה מראש. ושבוע טוב.

amirvx

New member
אפשר להרוויח כסף ממסחר אך צריך להזהר

בחוזים עתידיים ומניות אפשרי ליצר כסף ממסחר (ממליץ להתרחק ממט"ח). בתור אחד שנמצא כבר מספר שנים בתחום, גם מהצד המלמד, אני רואה המון אנשים שנשאבים לתוך עולם המסחר ועושים ממנו קזינו. כפי שרשמתי בהודעה קודמת, על מנת ללמוד מסחר את חייבת ללמוד מסוחר בזמן אמת. כל שאר הקורסים שלא מציאים לך מסחר מול סוחר אמיתי שמרוויח כסף בזמן אמת מולך לדעתי חסרי תועלת (גם אם המרצה באמת יודע להרוויח). קחי בחשבון את הנתונים הבאים בשיקולייך: 1. 90 אחוז מפסידים - מסיבות מנטליות וסביבתיות (השיטה עצמה לא מסובכת אך יישומה לא פשוט מנטלית). 2. דרוש הון עצמי התחלתי של לפחות 10 אלף דולר, שמתוכן צריך להיות מוכן להפסיד 5 ואח"כ להפקיד עוד 5. הערה חשובה: שלא יגידו לך שצריך רק 1000 דולר בגלל המינופים. המינוף הוא כלי נהדר למקצוען, חובבן פשוט יפסיד את כל כספו. אשמח לפרט לך יותר באופן פרטי .. ראיתי המון סוחרים שנמחקים ואני מעוניין לעזור בלמנוע את המחיקה הבאה. תוכלי גם לקרוא על הנושא בפוסט שכתבתי בנושא. בהצלחה אמיר [email protected]

liatooti

New member
תודה רבה על ההצעה

איפה אני יכולה לפגוש מישהו כזה שיהי מוכן ללמד ולהראות לי בזמן אמת ?

amirvx

New member
את מוזמנת לשלוח לי מייל ואפנה אותך ..

אני לא רוצה לעשות פרסומות כאן.. אשמח אם תיצרי איתי קשר במייל.. אכוון אותך למספר מקומות ותחליטי. [email protected] בהצלחה

למעלה