קורס בכימיה

• פותח הנושא bebx
  • פורסם בתאריך

bebx

New member
קורס בכימיה

שלום לכולם, חברה רציתי עזרה מהאשנים שהיו אתמול (שני) בקורס לכימיה בת"א. אני מנסה ליצור שם משתמש אך איני מצליח כנראה שיש תקלה (ועד קבלת סיסמה זמנית זה יקח קצת זמן) לכן לכל אלה שהצליחו לכנס והורידו את החומר של השיעור שחלף ושל מחר שישלחו אותו אלי לכתובת [email protected] אסיר תודות לאלה שיעזרו :)

male al

New member
מישהו יכול לכתוב את הכתובת

של האתר שבו נמצא החומר?

Trollet

New member
מוזר גם אני..

כתוב שם שיש שגיאה בת"ז או שאני לא ברשימה למרות שאני רשומה כבר הרבה זמן !! אולי מישהו הצליח ליצור שם משתמש?

yaser21386

New member
חדש דנדש

שלום חבר'ה. אני כבר כמה שנים טובות בפורומים של תפוז, בעיקר תח"צ (חידה על פי ד"ר צפדיה יוסף ??
) .. לראשונה בפורום לימודי רפואה. אז אני מפשיל שרוולים ונכנס במלוא המרץ לפורום הזה שעניינו הינו ענייני. למי שלא הצליח לפתור את תעלומת הסיסמה: א) כמו שנמסר לנו מד"ר יוסף להיכנס לקישור : www.tau.ac.il/newuser בכתובת הנ"ל כמובן מאשררים את השם מחשב שלכם ... על פי ההוראות מייצרים סיסמה חדשה וממתינים על פי הזמן שהוגדר ע"י המערכת. ב) הצעד הבא זה קביעת סיסמה קבועה שתלווה אותכם להמשך הדרך בקישור: https://www.tau.ac.il/passwd/passwd_h.html לאחר ההקשה על "שנה סיסמה", צריכים להמתין להודעת המערכת על ההחלפה המוצלחת. הסיסמה בשרתי המחשוב תוחלף כעבור כ- 30 דקות. בהצלחה. לרשותכם תמיד.

yaser21386

New member
לא רק ..

היו לי כמה חששות שמרצי כימיה בכלל עצבניים, קשוחים ולא רואים אותך ממטר. צפדיה הוא הוכחה חיה להפך המוחלט. האמת שהוא הרגיע אותי "והוריד לי את ההלם" בעיקר כשאמר שהקורס הוא כללי, ויהווה רק הקדמה למה שיבוא הלאה. אני חשבתי שהולכים לקרוע לנו את הצורה בללמוד את כל הנושאים שהופיעו באתר TAU לעומק.

yaser21386

New member
מי יתן והשנה הזו תהיה המקרבת ל ..

שבועת הרופא העברי שחוברה על-ידי דר' ליפמן היילפרין: "אתם ניצבים היום כולכם, בפני מוריכם בדרכי הרפואה וחוקותיה, לעברכם בברית הרפואה. למען תקיימו את תורתה בכל מאודכם, בשום שכל וביושר לבב למען קום דור רופאים, דרוכי מעש ואמוני יעוד לעזרת האדם הדווי. וזאת הברית אשר אנכי כורת אתכם היום לאמור: על משמרתכם הופקדתם יומם ולילה לעמוד לימין החולה במצוקתו בכל עת ובכל שעה. ושמרתם עד מאוד חיי אדם מרחם אמו, והיה שלומו ראש חרדתכם כל הימים. ועזרתם לאדם החולה באשר הוא חולה, אם גר אם נכרי, אם אזרח נקלה ואם נכבד. והשכלתם להבין לנפש החולה ולשובב את רוחו בדרכי תבונות ובאהבת אנוש. אל תמהרו להוציא משפט ושקלתם את עצתכם במאזני החכמה הצרופה בכור הניסיון. שמרו אמונים לאדם שהאמין בכם, אל תגלו סודו ואל תהלכו רכיל. יחכם לבבכם גם לבריאות הרבים, להעלות ארוכה למדווי העם. תנו כבוד ויקר לרבותיכם, שנחלצו להנחותכם במעגלי הרפואה. תרבו חכמה ואל תרפו כי היא חייכם וממנה תוצאות חיים. היזהרו בכבוד חבריכם, כי בכבודם הם תכובדו גם אתם."
באדיבות: ויקיפדיה.

dimiorr

New member
ממעט המרצים שמסוגלים להסביר

משהו מסובך באופן פשוט.

למעלה