קורס בכשפנות שאמנית

קורס בכשפנות שאמנית

שלום לכולם, אני אומנם לא מסתובבת כאן הרבה, אך אני יודעת שיש אנשים שלמדו אצלי ששותפים פעילים בפורום, מי שרוצה לשמוע עוד פרטים מוזמן ליצור איתי קשר. ב-2 לנובמבר ייפתח קורס בכשפנות שאמנית בר"ג, אני מצרפת את הפלאייר: כשהמים פוגשים בלהבה, כשהכוכבים נושקים לקרני השמש, כשהריקוד העתיק של הבריאה מתחולל, כישוף מתגשם נגה של הלב אשר הוכשרה כמכשפה על ידי השאמן רוקדת בסערות, פותחת כעת את שערי עולם הכישוף לאנשים נוספים, בקורס בין שבעה מפגשים, שיפתח באזור המרכז ב- 2.11.2006 כשפנות היא אומנות מדויקת ואמינה המאפשרת ליצור מציאות חדשה, מה בקורס ...  יסודות הכישוף השאמני, והיכרות עם העולמות הנסתרים של השאמן.  זימון מציאות מכל סוג – שפע, קריירה, מערכות יחסים ועוד.  גירוש והרחקה של דפוסים ישנים, תדרים וחוויות בלתי רצויות  פיתוח היכולת לגלות את הרצון האמיתי שלך  הכרת חוקי היקום והדרך לפעול לפיהם מחוויות בוגרי הקורס: "הקורס נתן לי את הידיעה שהכל אפשרי, הכל יכול לקרות!" "מה שהיה רק מחשבה, חלום בתוכי, הפך עד סיום הקורס למציאות מכושפת!" "רכשתי ביטחון ביכולת שלי לברוא מציאות, באמון שלי לעשות זאת ובהיכרות שלי עם העוצמות שלי" הקבלה מותנית בראיון לפרטים ותיאום ראיון: נגה- 052-8451631 [email protected] www.shamansvision.com

מרגו7

New member
שאלה של מתחילים-מה ההבדל בין כשפנות

שמאנית לכשפנות ויקאנית?

RainBird

New member
לא מוכר לי או מקובל עלי מונח ה"כשפנות"- אבל מילא. כישוף שאמני וויקאני שונים מבחינת המבנה שלהם- זה סיגנון אחד, וזה סיגנון אחר. למשל, כישוף שאמני הוא עתיק. הוא מבוסס על שימוש בצמחים הלוצוגניים ועל מודל כישוף שדן לרוב ברוחות וישויות, ורק לאחר מכן באנרגיה. בהוראת המאגיה הוויקאנית- שהיא דת חדשה דנדשה מתחילים דווקא בנושא של האנרגיות, משם יוצאים לעיניין של הישויות וכדומה. למרות שהמאגיה השאמנית של טרה ודוב למשל מזכירה בצורה מחרידה מאגיה וויקאנית, במקור אמור להיות הבדל. ארדן.

gwizard

New member
אמממ

הכותבת המקורית היא תלמידה של טרה ודוב ומכאן הקורס שהיא מעבירה לא מתמקד ביצירת מצבי תודעה בעזרת סמים (מה שלא חוקי בישראל, אגב). לפי מה שאני הבנתי, הקורס המדובר דומה מאוד במבנה שלו לוויקה, אך כמובן עם שינויים. שאמאניזם, אחרי הכל הוא לא דת ומכאן אין שום דגש על אלים, להבדיל מוויקה. כמו כן, המוסריות בשאמאניזם (לפי טרה ודוב) לא מודגשת באותה מידה כמו בוויקה. לפחות לא לפי מה שידוע לי, אך כמובן אני יכול לטעות. ישנם עוד הבדלים, אך מי שבאמת ירצה לדעת פשוט צריך להתנסות בשני הדברים. נ.ב. בהוראת המאגיה הוויקאנית...... א. אין דבר כזה מאגיה וויקאנית. ב. דרך לימוד וויקה משתנה דרסטית ממורה למורה, כך שאתה ממש לא יכול לטעון כי קודם מלמדים אנרגיות ורק אחר כך כל השאר. ג. אם דבר מה חדש זה לא בהכרח אומר כי הוא לא טוב או נחות מדבר ישן. לדוגמה: וויקה מול יהדות.

כשפנות שאמנית

למרגו, אני מכירה מעט מדי את הוויקה כדי לומר מה ההבדלים בין זה לבין שאמניזם, כמו שהוזכר בתגובות בוויקה היא תנועה חדשה יחסית השואבת ממקורות פאגניים, והשאמניזם עוסק במסורות קדומות מאוד של תרבויות אדמה שהיו כאן באופן כללי לפני הופעת הדתות. לגבי הדרך וההתייחסות של השאמניזם לכישוף, אז באמת באופן מאוד כללי, השאמן עוסק ב-3 תחומים : אומנות מקל הדיבור, ריפוי וכישוף וטקסים. הכישוף והטקס מחוברים זה לזה כי כל כישוף הוא טקס וגם להיפך. הכישוף, הוא היכולת לברוא מציאות, לבחור מתוך אינסוף אפשרויות שהיקום מזמן בכל רגע, את זו שאנו רוצים. ישנם עקרונות מאוד ברורים לפיהם פועלים ושאותם לומדים ומתרגלים , שהן אבני היסוד של הכישוף השאמני, וכל העבודה של המכשף נעשית בעזרת בעלי ברית ,כלומר אנרגיות מן המימדים האחרים, שהן רבות עוצמה ועתיקות מאוד. בשאמניזם אנו יוצאים למסעות כדי לפגוש את הישויות הללו , להכיר אותן, ולקרוא להן כדי להעצים את עבודת היצירה. התהליך של יצירת מרחב מקודש, הבחירה מה רוצים ליצור, איך ומתי, מאוד מובנה וברור. מצד שני בתוך התבנית הזאת ניתן לצקת הרבה יצירתיות וביטוי אישי. כל טקס, וכל כישוף מפגיש בין הפיזי לאנרגטי, ולכן כל עשייה מלווה ביצירה פיזית - קמע, לחש ובזימון והתכוונות אנרגטית, כאשר ישנו חיבור בין שני אלה נוצר קסם. מקווה שעניתי והבהרתי במעט, אשמח לענות על שאלות נוספות. נגה של הלב

RainBird

New member
אני חושב שזה יהיה קל יותר להבין אם תתני מקרה ממוקד של שימוש במאגיה שאמנית- למשל תיאור הכנה של קמיע מסויים- כדי שנוכל להשוות את זה לתרבויות אחרות ולהסיק את היחוד שטכניקה שלך.

דוגמא לטקס/תהליך כישוף שאמני

שלום, עליי לציין מראש שלכתוב על טקס או כישוף או שניהם, מוציא הרבה אם לא את כל הקסם והאנרגיה מהתהליך, עם זאת אני אקח את האתגר ואנסה לתת דוגמא. דוגמא להכנת קמיע, שימשוך לעונד/נושאת אותו אהבה : 1. פתיחת מעגל - תהליך פתיחת מעגל בנוי ממספר שלבים של טיהור, זימון כוחות וקיבוע. אלו העוסקים בכשפנות מתקדמת ייפתחו מעגל כישוף שהוא מאוד עוצמתי והרמטי. 2. כאשר כל הרכיבים לקמע נאספו בעוד מועד, יובשו אם צריך , בתוך שקיק מיוחד בדרך-כלל בצבע שמתאים לנושא (במקרה זה שקיק אדום, מעור או בד), הנושא סמל מתאים, יוכנסו הפריטים אחד אחד בסדר שנקבע מראש ע"פ המתכון. 3. כל זמן הכנת השקיק המיקוד יהיה בדבר אותו השקיק יחולל. 4. עם כל הכנסה של רכיב לשקיק, מושר שיר המזמן את האנרגיה של הרכיב להיכנס לשקיק - לדוגמא: עלי ערבה מביאים אהבה, בלוט של אלון ייפתח את המימדים וכו'. 5. יש משמעות לכמות של כל רכיב, לסדר ההכנסה ולמספר הרכיבים. 6. עם סיום הכנת השקיק בדר"כ חותמים אותו בשעווה. 7. משחררים את המעגל ומודים לרוחות על העזרה, לפעמים נותנים גם מתנה פיזית - תולים קישוט על עץ, קוברים מתנה באדמה, וכד'. מי שמעוניין במתכונים ספציפיים יוכל למצוא אותם בקורס או בספרים. נגה של הלב [email protected]

למעלה