קורס בסיסי ללימודי משפטים בבר אילן

גם לומד בבר אילן ומחזק את דברייך

&nbsp
&nbsp

yakoville

New member
קורס בסיסי ללימודי משפטים בבר אילן

חסרה לי חצי נקודה בסכם של בר אילן על מנת להתקבל למשפטים ולכן הציעו לי להשתתף ב"קורס בסיסי בלימודי משפטים" שנמשך שבוע,בעלות של 1100 ש"ח.
בסוף הקורס ישנו מבחן מסכם שאם עוברים אותו מתקבלים.
האם הדבר מומלץ? מישהו שמע ?
נירשמתי לאוניברסיטה והברירת מחדל שלי היא מכללת ספיר,שגם אליה נרשמתי\אך אין לי בעיה לוותר על ספיר כי לא הפסדתי כלום,ההרשמה בחינם וגם המקדמה תוחזר לפקדון אם אחליט לוותר.
השאלה היא האם שווה לי ללכת על זה ?
עוד משהו,אני חילוני גמור, האם יקשה עלי כל עניין היהדות ?
תודה !

lol65

New member
אף פעם לא שמעתי על הקורס הזה

אבל בהנחה שהוא אכן אפשרות קיימת, הייתי הולכת על זה. ספיר היא מכללה, ועוד יחסית חדשה, ובר אילן זו אוניברסיטה ולכן יש לה יתרון בהמשך הדרך.
&nbsp
גם אני חילונית גמורה, ולא הרגשתי אי נוחות בבר אילן, אבל הכל סובייקטיבי.

yakoville

New member
תודה... ביררתי איתם וזאת פעם ראשונה שהם שעושים את זה

מעניין למה

moonshade

New member
לדעתי- לך על ספיר...

אני מסיים עכשיו שנה שלישית באוניברסיטת תל אביב. אם לא הייתי עושה שילוב שאין בספיר (משפטים-לימודי מזרח אסיה), יש סיכוי גבוה מאוד שגם אני הייתי הולך לשם מלכתחילה ואולי אפילו עובר לשם מת"א. כל המרצים שם כמעט מרצים גם בת"א והיא מדורגת בקביעות בצמרת בחינות הלשכה (ראה את הבחינות האחרונות וגם אלו שנה לפניהן). חוץ מזה, לדעתי זה יתרון שהחוג קטן יחסית כי היחס לסטודנטים בת"א לדוג', שאנחנו חוג ענק, זוועה (באופן כללי- כמובן שיש נקודות אור). להערכתי, לא תהיה לך בעיה למצוא עבודה במשרדים הגדולים גם אם תסיים בספיר וחברים שלי שלומדים בבר-אילן (לא משפטים) אמרו לי שמדובר במקום די מבאס- אבל ברור שכל אחד והחוויה האישית שלו.

yakoville

New member
לפי חיפוש שעשיתי בדרישות משרדים

הרבה מהם מקובעים על העניין של "דרוש יוצא אוניברסיטה" ... אני חושב שללכת לספיר זה לשלול המון אופציות.. למרות שספיר נוחה לי מאוד-שנה ראשונה חינם, רבע שעה נסיעה מהבית שלי.
אני עדיין מתלבט

למעלה