קורס בצפון

salesmanager

New member
קורס בצפון

שלום לכולם. כבר כמה זמן אני מתעניין בספורט הזה, ונראה לי מסובך... מישהו יכול להגיד לי על מקום אולי שמעביר קורסים בצפון (חיפה עד נהריה). אם אפשר גם כמה יעלה לי הקורס עם כל הציוד שאני צריך (בלי חליפה, יש לי חליפת צלילה אז נראה לי זה יהיה בסדר לחורף) תודה

gokite

New member
קורס בחוף אלמוגים ק. ים

תוכל להתקשר אלי 054-6909132 אסף

hagit oz

New member
תשובה לגבי קורס בצפון

היי, ראשית כל זה שאתה הרבה זמן מתעניין בספורט זה לא מפליא אותי כי הספורט באמת מיוחד ומדהים מכל הבחינות
לגבי העניין שהספורט נראה לך מסובך, זה טוב לחשוב ככה כי יש כאלו שחושבים אחרת ואז מופתעים מאוד במהלך הקורס ואף קצת חוששים, אבל לא, אין לך מה לדאוג, הוא מסובך למי שלא לומד בבית ספר מסודר ומקבל הדרכה נכונה
מהיכן אתה בארץ? חגית

חליפה

עוד מוקדם לחשוב על ללבוש חליפה אבל לא מוקדם לנסות לרכוש אחת (המחירים כרגע אם אני לא טועה, מוזלים אצל כל הסוכנים). יש הבדל מאד משמעותי בין חליםת צלילה לגלישה וזה מתבטא בראש ובראשונה בגמישות שהיא חשובה מאד כשאתה מעוניין לעסוק בספורט אקטיבי אך פחות חשובה במקרה של צלילה. תבדוק את הנושא ותראה איזה הבדל יש בין חליפת צלילה לחליפת גלישה. כמובן שזה מתבטא במחיר וחליפות גלישה יקרות יותר מחליפות צלילה.

hagit oz

New member
היי

היי, שאלת אם אני עשיתי קורס? עזוב, אל תלמד ממני, אני למדתי שהספורט התחיל ולבד כי הכל עדיין היה ב"חיתולים" ובלית ברירה הייתי צריכה ללמוד עם עצמי ועם עזרה של ידידים טובים שגם הם למדו באותה התקופה לבד. בכל אופן, לגביך, אם אתה מהקריות אז באמת יש לך את אסף מהבית ספר GO KITE שהוא מקסים, סבלני ואחלה בן אדם וישמח בטוח לעזור לך, החודש של הרוחות כבר בפתח ואתה בדיוק בזמן המתאים לעשות קורס ולהצליח בו כמובן, כרגע עדיין אין צורך בחליפה, יותר לכיוון החורף, אני מאמינה שאיפה שתלמד ישמחו לתת לך את כל הייעוץ המתאים וכמובן גם אנחנו בפורום. שלב ראשון עבורך - לעשות קורס, אחר כך - להתייעץ לגבי ציוד, הרבה הצלחה! נשמח לענות על עוד שאלות ....
חגית עוז

למעלה