קורס בקייט סרפינג

balbala

New member
קורס בקייט סרפינג

שלום לכולם, עשיתי חיפוש בפורום בנושא ולא מצאתי תשובה לשאלתי... ברצוני להתחיל ללמוד קייט סרפינג ואני מבין שצריך לעשות קורס כדי לקבל מיומנויות בסיסיות. מבחינת מיקום, אני מכוון לאיזור המרכז פלוס מינוס (מפלמחים ועד קיסריה) והייתי רוצה לדעת איפה מומלץ לקחת קורס בעונה הזאת של השנה + האם מישהו יכול לתת המלצה (המלצה לא משוחדת
) על מקום טוב לעשות בו קורס? תודה מראש :)

ZONEX

New member
הי בלהבלה

מצטער שההמלצה שלי משוחדת :) כי הבית ספר שלנו עושה קורסים בפלמחים ובהרצליה. אבל אומר לך כך לא משנה איפה תבחר העיקר שתתחיל .. ישנם תקופות עם תנאים טובים יותר ישנן תקופות עם תנאים טובים פחות.. איפה שתמצא את הדיל הכי טוב עבורך מכל הבחינות תתחיל שם .. תוודא שלבית הספר שבו אתה לומד יש ביטוח שזה מאוד חשוב ושיש מדריכים מקצועיים רציניים ובעלי ידע (ויש מעט כאלה) (יש הרבה חאפרים שאין להם ביטוח אומנם מחיר הקורס יהיה זול יותר אבל לפעמים על זול משלמים ביוקר) אני יעשה לך סקירת שטח לגבי מדריכים טובים שאני יודע שקיימים (אני בטוח שיש עוד) באיזור פלמחים והרצליה יש את הבית ספר שלנו ZONE-X WWW.ZONE-X.CO.IL\0502302009 באיזור ת"א יש את H2O שגם הם טוביםWWW.H2OX.CO.IL אני יכול לשחד אותך בכך שאצלנו יש מבצע לחורף שעל כל קניית (חדש\משומש) ציוד מקבלים קורס חינם !! שוב פעם איפה שהכי משתלם לך שם תעשה בהצלחה והעיקר שתתחיל זה ספורט מדהים חבל לפספס אפילו יום אחד של רוח!

SURF HOUSE

New member
קורס קייטסרפינג

היי balbala, לצערי המלצתי משוחדת אבל לא בטוח שהיא לא טובה, אתה מוזמן להתקשר אלינו ולקבל את כל הפרטים 09-9574522 ו\או להכנס לאתר שלנו ולהתרשם - www.surfhouse.co.il שיהיה המשך סופשבוע טוב (למרות שאין רוח...) צוות SurfHouse

rooe007

New member
קורסים לקייט בארץ

היי אני אתן לך תשובה לגביי השאלה שלך... יש כמה בתי ספר גדולים בארץ ללימוד קייט,אני יתחיל בצפון שיש בחייפה בית ספר שאני לא זוכר את שמו,אבל אני בטוח שאתה יכול לברר איך קוראים לא. קצת יותר דרומה יש את החנות של מתי פרידמן בשדות ים,שעושה גם קורסים. אחריי זה יש לך את הבית ספר לגלישה של עמית ענבר שממוקם בחוף בית ינאי(אחלה חוף) אחריי זה יש לך בפולג משהו שעושה שיעורים,אבל זה לא מועדון או בית ספר הרצליה יש את סרף הווס שהם אחלה ובתל אביב חגית עוז פתחה חנות ומועדון גלישה. אם אתה צריך עזרה אז בכייף תשאל :) יום טוב ונפגש במיים..

למעלה