קורס בריסטה בפירנצה
חוויותי מקורס בריסטה קצר בפירנצה בחברת Mokaflor באנגלית מדי פעם לפי הביקוש, מבטיחים קבוצה של מעט משתתפים, לא יותר משישה, היינו תריסר ++, מילה זאת מילה באיטליה.המקום מתמחה בקליה ללקוחות בינוניים מכל העולם, רק שני טון ליום...העברת הידע כמו באיטליה, מסודר? בערך. המדריך אנציקלופדיה מהלכת, שופע הומור, פתוח לשאלות בכל שלב.המשתתפים מכל עולם, רובם בשביל עסק עתידי או שיפור ושידרוג עסק קיים.הייתי המשוגע היחיד שעובר את החוויה בשביל אספרסו או שניים ליום.כמטייל באיטליה מזה שלושה עשורים הייתי די מבולבל ומתוסכל, בחיפושי אחר האספרסו המושלם.ורק עכשיו קיבלתי מענה, בכל איזור הטעם אחר, כמו הפורנוגרפיה הוא עניין של גיאוגרפיה.North 80-100% Arabica Central 80% ArabicaSouth & Sicily 50-60% Arabicaתכין בכלים נכונים, לפי הוראות הפעלה מתאימות מחומרים טריים המתאימים לטעמך! באיטליה לא עשו עיניין מאספרסו, הם הכינו אותו. עכשיו הם גם עושים מזה כסף בגללשהעולם מגלה עיניין ב 25ml נוזל שחור. המקומיים שותים בעמידה, ועלות המשקה בין 0.8-1.2€.התיירים שיושבים משלמים בהתאם, ברוב המקומות בין1.5-4€ כולל קופרטה. בסן מרקו 9-10€ .אבל באיטליה כמו באיטליה במקומות המפורסמים מאתמול אפשר לקבל נוזל עכור במקום הדבר האמיתי. הפלורנטינים טוענים לבתי קפה הותיקים וההטובים, Gilli הוא אחד מכובדים.דובר הרבה על טעמים השונים של הזנים השונים ועל מורכבותם.זהוי ריחות וטועמים ע"פ "קופסת הריחות" התברר כמשימה קשה למתחילים. הקלישאה, "כמה שאתה לומד יותר אתה יודע יותר כמה אתה לא יודע" עבדה! החוויה שווה את המחיר לשלושה ימים 320€ממתין לי עוד יום בנושא קליה ותערובות.
חוויותי מקורס בריסטה קצר בפירנצה בחברת Mokaflor באנגלית מדי פעם לפי הביקוש, מבטיחים קבוצה של מעט משתתפים, לא יותר משישה, היינו תריסר ++, מילה זאת מילה באיטליה.המקום מתמחה בקליה ללקוחות בינוניים מכל העולם, רק שני טון ליום...העברת הידע כמו באיטליה, מסודר? בערך. המדריך אנציקלופדיה מהלכת, שופע הומור, פתוח לשאלות בכל שלב.המשתתפים מכל עולם, רובם בשביל עסק עתידי או שיפור ושידרוג עסק קיים.הייתי המשוגע היחיד שעובר את החוויה בשביל אספרסו או שניים ליום.כמטייל באיטליה מזה שלושה עשורים הייתי די מבולבל ומתוסכל, בחיפושי אחר האספרסו המושלם.ורק עכשיו קיבלתי מענה, בכל איזור הטעם אחר, כמו הפורנוגרפיה הוא עניין של גיאוגרפיה.North 80-100% Arabica Central 80% ArabicaSouth & Sicily 50-60% Arabicaתכין בכלים נכונים, לפי הוראות הפעלה מתאימות מחומרים טריים המתאימים לטעמך! באיטליה לא עשו עיניין מאספרסו, הם הכינו אותו. עכשיו הם גם עושים מזה כסף בגללשהעולם מגלה עיניין ב 25ml נוזל שחור. המקומיים שותים בעמידה, ועלות המשקה בין 0.8-1.2€.התיירים שיושבים משלמים בהתאם, ברוב המקומות בין1.5-4€ כולל קופרטה. בסן מרקו 9-10€ .אבל באיטליה כמו באיטליה במקומות המפורסמים מאתמול אפשר לקבל נוזל עכור במקום הדבר האמיתי. הפלורנטינים טוענים לבתי קפה הותיקים וההטובים, Gilli הוא אחד מכובדים.דובר הרבה על טעמים השונים של הזנים השונים ועל מורכבותם.זהוי ריחות וטועמים ע"פ "קופסת הריחות" התברר כמשימה קשה למתחילים. הקלישאה, "כמה שאתה לומד יותר אתה יודע יותר כמה אתה לא יודע" עבדה! החוויה שווה את המחיר לשלושה ימים 320€ממתין לי עוד יום בנושא קליה ותערובות.