קורס ברמנים בגיל 17, יש טעם?

PsyEythan

New member
קורס ברמנים בגיל 17, יש טעם?

עברתי קצת על הדף הראשון בפורום והבנתי שאתם מקבלים הרבה הודעות כאלה, ומה דעתכם על הנושא אבל בכל זאת... הציעו לי לעשות קורס ברמנים בshowbar, הגיל המינימלי הוא 17 ויש כביכול עבודה מובטחת בסיום הקורס, אבל זה ממש לא מסתדר לי בראש. אמרו לי שבבר אני לא יוכל לעבוד, אבל במסעדות ואולמות אירועים אני כן אוכל לעבוד אבל עדיין זה קצת לא מסתדר לי בראש. אני לא מתכוון לעשות את הקורס רק בשביל עבודה, אני אוהב את התחום, אני אוהב יותר לטעום משקאות שונים מאשר "לדפוק את הראש"(יותר נכון אני לא אוהב את זה בכלל), ותכלס זה מגניב וזה כיף לעבור קורס ברמנים. אבל אין לי 3000 שקלים מיותרים. תודה מראש.

rustynail

New member
אתה בן 17 אז אני מניח שיש לך קצת יותר משנה

לגיוס? אני לא יודע לאן תתגייס ואם תוכל לעבוד בזמן השירות... לעשות קורס בגיל 17 זה בעיתי כי לא תוכל לטעום מהאלכוהול לא משנה מה אמרו לך זה לא חוקי... לעשות סתם קורס ואז לעבוד עד לגיוס זו אופציה אבל אולי לחכות עד אחרי הצבא או לפחות עד לגיוס זו אופציה טובה יותר הקורס איפה שתבחר לעשותו יהיה מהנה ומעניין למישהו שמגיע עם הגישה שלך לדעתי אבל אפשר לחכות איתו לפחות עד 18 בקשר לעבודה, אפשר לעבוד בבר קפה\מסעדה כבר מגילך ולצבור ניסיון בשביל לעבוד בבר אלכוהולי אתה חייב לעבור 18! בהצלחה!

kobibardd

New member
לא שווה לפני 17...

אחי ,תחכה איתי נשאר לנו עוד שנה!! ואנחנו רק יכולים להרוויח מהמתכונים החדשים שיצאו ובכללי זה שאנחנו נחספים לזה בגיל מוקדם זה יתרון ענק!

למעלה