קורס ברמנים בי-ם -יש חיה כזאת ?

tubi24

New member
קורס ברמנים בי-ם -יש חיה כזאת ?

מה קורה חבר'ה ? יש למישו המלצה על קורס בעיר הקודש ? המצב נראה יבש אני כבר חצי שעה ברשת ולא מוצא שביב מידע,וגדול עליי לנדוד למרכז עכשיו... ועוד שאלות אם כבר אני כותב-הקורס באמת נחוץ ? או שאפשר ללמוד את העבודה תו"כ? רב תודות

maayankr

New member
אולי..

WWW.BARTENDER.CO.IL אני כמעט בטוחה שיש להם גם קורסים בי-ם באתר הנ"ל יש פורום והם ישמחו לכוון אותך לנקודת האור :)

maayankr

New member
חוץ מזה..

תשלם לי 4000 ש"ח אני מוכנה לעשות לך קורס.. אגב, הקורס הוא רק בסיס בשביל להיות ברמן (לדעתי)

Symbolic

New member
תראה...

הייתי באותו מצב כמו שלך.. אני ירושלמי.. עשיתי הרבה בירורים, והרבה מאוד אנשים אמרו לי שאין בירושלים קורסים נורמליים. הגעתי למסקנה שזה לא נורא ליסוע לת"א, עשיתי בבארמאסטר בת"א ואני לא מתחרט.. אגב - המדריך שלי אמר שבעקרון יש תוכנית לבארמאסטר לפתוח קורס בירושלים עוד כמה חודשים, אולי שווה לשאול אותם אם זו באמת התוכנית ואז לחכות טיפה.

ערןGS

New member
עדכון

אכן פתחנו סניף בירושלים, ועוד כמה סניפים חדשים בכל הארץ... לפרטים נוספים צרו קשר. ערן. ברמסטר.

Symbolic

New member
ניסיתי לשלוח לך מסר

אבל המחשב שלי דפוק ואי אפשר לשלוח מסרים אז זה יהיה בשרשור. סיימתי את הקורס הבסיסי ואני שילמתי על המורחב, דהיינו יש לי עוד את ההרחבה לעשות. כרגע אני עושה פסיכומטרי אז לפחות עד אפריל אני לא אוכל לעשות את ההרחבה. דחיתי אותה לסביבות חודש מאי. תהיה אפשרות לעשות אותה בירושלים במקום שוב להסחב לת"א/הרצליה.? מתן

ערןGS

New member
כן...

תהייה אפשרות כזו... תתקשר למשרד 1-700-703-702 מתי שתרצה להמשיך למורחב, וייתנו לך תאריכים... ערן. ברמסטר.

Symbolic

New member
ועוד שאלה...

לגבי מחלקת ההשמה. ע"פ מה ממליצים עליך למקומות ומשיגים ראיונות? המלצות של המדריכים? או שזה סתם באופן שרירותי, נגיד מישהו רוצה ראיון ובדיוק מקום מחפש אז משדכים.? אם יש לי המלצות לדוגמא מהמדריכים שלי אני אקבל יותר הצעות ממחלקת ההשמה? אשמח לדעת איך זה עובד...

tubi24

New member
את גם נותנת תעודה ? :)

תודה מותק לא מפקפק, אבל אני אשאיר את זה למקצוענים אני בטוח שזה רק בסיס ואת התכל'ס מקבלים עם העבודה אבל צריך להתחיל עם משו... שוב תודה סלאמת

למעלה