קורס ברמנים ועבודה בתחום

eyal123452

New member
קורס ברמנים ועבודה בתחום

שלום אני רואה חשבון בן 30 שמעוניין לגוון בפעם-פעמיים בשבוע בעבודה על הבר האם שווה לעשות קורס מהבחינה של האם ניתן למצוא עבודה פעם-פעמיים בשבוע? מה טווח הגילאים של ברמנים, האם זו לא תהיה בעיה עבורי כי רוב הברמנים הם אחרי צבא? תודה

LiBi231

New member
אייל

אני בת 31 עובדת בהיי טק, ולפני כשנה החלטתי לפנק את עצמי בקורס ברמנים, כיום אני עובדת במשך היום בהיי טק ו2 לילות בשבוע עובדת כברמנית בשביל הפאן, תלוי מאוד בטיפוס שאתה.. גם אני חששתי כמוך בהתחלה מהגיל - אבל היו איתי אפילו בקורס (בלימון) מספר אנשים שגילם גבוה משלי... מקווה שעזרתי

nunimon

New member
../images/Emo45.gif כדאי לעשות את הקורס.

זה יכול להיות אחלה לשלב, בדיוק כמו ליבי, גם אני בן 27 , עובד משרה מלאה במהלך השבוע, ובערבים מנהל בר, כשאני ברמן בחמישי שישי. זה משב רוח מרענן למשרת יום יום אפורה, וגיוון מצוין. ממליץ בחום. לגבי קורס, ממליץ ואפילו חובה. אם אתה אוהב אלכוהול, זה יתן לך ידע מיד ראשונה, ולא תרגיש נבוך אל מול ברמן בן 22 . לגבי הגיל - אין משמעות בכלל, דווקא ההיפך הוא הנכון. הרבה מקומות עכשיו בתל אביב מעדיפים ברמנים בגילאים האלה כי הם כבר מפגינים בטחון ויש להם יותר נסיון, גם חיים וגם על הבר. במקרה שלך, הייתי ממליץ לעשות את הקורס, ובגלל שאתה לא בלחץ כלכלי לחפש לאט לאט ובסבלנות בר נחמד שיהיה לך נעים קודם כל להתארח בו, ובעתיד לעבוד בו. אפילו משמרת שבועית קבועה ביום חמישי (יום שישי לא עובדים אז אפשר לישון עד מאוחר...). אהה... ותתכונן נפשית. משמרת של ברמן זה לא פלירטוטים עם יפיםיות בלונדיניות על הבר, יש גם פתיחה וסגירה שלפעמים זה לא התענוג הכי גדול... בכל מקרה, ברוך הבא לפורום, ונשמח לשמוע איך אתה מתקדם ...
אורי

למעלה