קורס ברמנים

assafsr

New member
קורס ברמנים

שלום רב. אני יחצ"ן של בי"ס נחשב לברמנים בבאר שבע. נשארו לי 4 תלושים אחרונים ואני מוכר אותם ב2100 ש"ח לפרטים בה"פ אסף

tommiyBoy

New member
אם הביה''ס

כזה נחשב.. למה אתה צריך להכריז על התלושים כאילו זה כרטיסים למשחק כדורגל של בית שאן מול סכנין...? ועוד בפורום במקום פרסום נורמאלי?... ואם הביה''ס נחשב...למה לא כתבת את השם של הביה''ס? הרי הוא אמור להיות מוכר.... מצטער..אבל זה נראה לי חרטאה לנסות לעשות כסף על כמה חבר'ה שהיו רוצים להיות ברמנים קצת יותר רציניים מה''קורס המאוד נחשב'' שלך..

ערןGS

New member
תשובה

כי התלושים האלה לא למכירה, וכתוב את זה בפירוש. הוא יודע שברגע שהוא יתן קצת יותר פרטים, התלושים יועלו על המחשב, ולא יכובדו... חבר'ה, מי שרוצה לעשות קורס, שייצור קשר עם הבתי ספר עצמם, ולא דרך ספסרים.

maxfain

New member
ערן היקר

אני לא מסכים עם מה שאתה אומר, "הספסרים" בד"כ מוכרים את התלושים בחצי מחיר אם לא פחות ממחיר העלות בבית ספר, אני מכיר הרבה אנשים שעשו את הקורס שלהם בחינם, בזכות זה שלחבריהם היו את התלושים הנ"ל או ששילמו הרבה פחות ממה שאני שילמתי דרך אותו בית ספר.. אני מבין שאתה מנסה להגן על האינטרסים של בית הספר שאתה עובד בו, אבל טיפה אובייקטיביות לא תזיק לך.. או לבית ספר שלך (ד"א אני למדתי שם).

ערןGS

New member
מקס

אם היית מבין את מהות התלושים היית מדבר אחרת, בכל אופן, אין אצלינו הרבה תלושים כאלה, והם ניתנים לאנשים מאוד ספציפיים, שלא אמורים להעביר אותם הלאה, ובטח שלא למכור אותם. מי שמעביר אותם הלאה, רוב הסיכויים שהתלושים לא יכובדו. ומי שמפרסם מודעות תהייה בטוח שהם לא יכובדו. חבל על מי שקונה אותם, ואז מבין שהוא לא יכול לעשות איתם כלום. בגלל זה עדיף שייפנה אלינו ישירות.

maxfain

New member
ערן

בגלל שאני לא מבין את מהות התלושים, אני שילמתי באופן רגיל.. למרות שגם לי הציעו, אז זה היה נראה לי כמו סתם רמאות. אבל זאת עובדה שאנשים אחרים שהיו איתי כן השתמשו בהם וכיבדו את התלושים האלו.

ערןGS

New member
מקס

ואני יכול לספר לך על עשרות אחרים שמשלמים, ולא מכבדים להם את התלושים. הם לא מיועדים למכירה וזה גם כתוב עליהם במפורש. בנוסף, תשאל את אותם חבר'ה שהיו איתך בקורס, כמה זמן הם חיכו... התלושים הם על בסיס מקום פנוי, ואפשר לדחות אותם עד שנה. רוב האנשים מחכים 5-7 חודשים לקורס... ונדחים פעם אחר פעם...

tommiyBoy

New member
ערן

סתם היה יפה הרצף של הערן-מקס-ערןלא רציתי לשבור אותו..

maxfain

New member
ערן

שמע כנראה שאתה צודק בקשר לתלושים, כי בכל זאת אתה עובד שם ולא אני.. אבל עדיין עשיתי עכשיו בירור קטן אצל עוד אנשים נוספים שקנו את התלושים האלו, שילמו הרבה פחות ולא חיכו יותר מדי זמן.. באופן אובייקטיבי זה שווה.

ערןGS

New member
לא תמיד

זה לקחת סיכון, אתמול מישהי הגיעה אלינו עם תלוש שקנתה אצל איזה יחצ"ן, וכשהעלנו את המספר של התלוש על המחשב פשוט פסלנו את התלוש הזה. מי שרוצה לקחת סיכון, בבקשה...

למעלה