קורס ברמנים

zool890

New member
קורס ברמנים

איפה הכי כדאי לי לעשות קורס ברמנים? זמן אמיתי, לימון, ברטנדר, ברמאסטר? שיקולים של מיקום וכסף לא רלוונטים בשבילי. האם כדאי להשקיע עוד 1000 שקל בשביל קורס המשלב לימוד פלירינג, או שזה די מיותר.. אשמח לקבל תגובות.

orian20

New member
לא../images/Emo26.gif

אני חושבת שהפלרינג מיותר לחלוטין ולא שווה את ה1000 שקל הנוספים. אני, מתחרטת שעשיתי את הקורס עם הפלרינג, נשארתי עם חור של 1000 שקל בחשבון, בשביל להקפיץ איזה בקבוק דבילי, שממילא אף בר שאני אעבוד בו לא ירשה לי לעשות את זה (ואני כבר עובדת). בזבוז זמן מוחלט, זו דעתי- שזה לא נחוץ,לא מעניין. לגבי איפה לעשות, זה שיקול שלך,אני אהיה אובייקטיבית- תתקשר לכל מקום,תשמע- אני חושבת שבכל מקום מקבלים אותו דבר ככה שזה לא משנה וגם המחירים לא שונים כ"כ. אבל באמת כדאי לך לקחת את הקורס הבסיסי ולא את הזה עם הפלרינג. אני גם ממליצה לך לעשות קורס ליד הבית,נסיעות זה באסה.איפה אתה גר?

zool890

New member
תודה

אני גר בכפר תבור (ליד טבריה), אבל יש לי סבתא שגרה בהרצליה, ככה שקורס באזור הרצליה והשרון גם רלוונטי עשיתי סקר מקיף לגבי ה4 "מכונים" הנ"ל (ברטנדר, זמן אמיתי וכו') ובאמת הבחירה היא קשה. כולם מציעים לי מחירים אטרקטיביים כולם מתרגלים על אלכוהול אמיתי והבחירה אכן קשה. בכל זאת מה המכון הכי נחשב? מי הכי גרוע? שמעתי שברמאסטר הכי פחות טובים, האם זה נכון?

orian20

New member
למה ללכת רחוק../images/Emo35.gif

יש לך ברטנדר בטבריה,שהוא אחלה. ולא מתרגלים בכולם על אלכוהול אמיתי, תשכח מזה. רק בברמאסטר ובלימון מתרגלים עם אלכוהול אמיתי. בזמן אמיתי וברטנדר מתרגלים עם מים וצבעי מאכל, אבל זה לא קריטי לדעתי. אני עשיתי ככה, ואני עובדת בבר עכשיו והכל בסדר, לא יצאתי פחות טובה מאף ברמן שעשה בברמאסטר ותרגל על "אמת"... לגבי מי יותר טוב ומי פחות טוב, שוב אני אובייקיטיבית, חוץ מזה שאני לא יודעת מה הולך במקומות אחרים, חוץ ממה ששמעתי,אז אני לא מדרגת.

orvoar

New member
לא נכון ../images/Emo46.gif

ברמאסטר מעולים
ויש בהרצליה במלון תדמור ושווה לך ללכת להתרשמות אישית ותחליט לבד!!! אל תפסול אותם מבלי להיות שם! זו עצתי

דיקלה21

New member
שטיפת מוח

איך את קובעת שמקומות אחרים פחות טובים מבלי שלמדת בהם? אגב חבר טוב שלי למד שם וברח אחרי שני שיעורים. זה אומר הכל נראה לי. ועוד משהו על המקום הזה- יצא לי להכיר בקטנה כמה אנשים שלמדו שם ועברו שטיפת מוח מזה רצינית ע"י המדריכים נגד בתי"ס אחרים- שזה אשכרה חולני. אנשים שממש חיים בסרט שהם היו בבי"ס הכי טוב ביקום וכל השאר חרא, ועושים לבי"ס הזה יחצנות חינם מרוב שהשפיעו עליהם. טוב,אולי זה מה שמלמדים שם בקורס.

maxfain

New member
../images/Emo45.gif

מסכים עם כל מילה שאמרת.. (ד"א גם אני בוגר ברמאסטר, ורק כי זה דקה מהבית שלי..)

orvoar

New member
אבל זה לא נכון ...

זה לא רק הפליירינג, בברמאסטר הקורס המורחב הוא גם ניהול וביקור בייקב וכדומה... זה ממש שווה כל שקל נוסף , חוץ מזה שהקורס המורחב בברמאסטר מוכר ע"י משרד העבודה שזה לדעתי גם אומר הרבה לא?!?

adam f

New member
הכל שטויות

בתור ברמן ותיק עם כמה שנות ניסיון, שלא עשה קורס ברמנים. אני יכול להגיד לך שזה לא משנה איפה לומדים העיקר שאוהבים את זה ומשקיעים את הלב. אחרת לא משנה אם זה אלכוהול אמיתי או לא, פלירינג או לא, אתה תמיד תשאר ברמן בינוני ואל תשכח שיש מאות בוגרי קורס ברמנים ורק אחוז נמוך יחסית מצליח לעבוד בברים "אמיתיים". אם אתה רוצה להיות ברמן אמיתי תעשה קורס, תמצא עבודה לא משנה איפה ותשקיע כמה שאתה יכול, זו הדרך היחידה להיות ברמן כמו שצריך. שיהיה בהצלחה

orvoar

New member
ברמאסטר קורס מורחב וכל מילה נוספת

מיותרת!

Symbolic

New member
חלאס תפנימו!

כל הקורסים ה"גדולים" - משמע ברטנדר, זמן אמיתי, בארמאסטר הם פחות או יותר אותו הדבר. הידע הוא דומה מאוד למה שאתה מקבל, כולם קורסים מומלצים וטובים. אני בוגר בארמאסטר, ונורא נהינתי. מה שכן - הקורס המורחב לטעמי הוא בזבוז של זמן וכסף, כדאי לעשות רק את הבסיסי.

למעלה