קורס בשוק ההון

a v f

New member
קורס בשוק ההון

אני מתארת לעצמי שהשאלה הבאה נטחנה פה רבות אבל איכשהו לא הצלחתי באמצעות ביצוע חיפוש בפורום למצוא עבורי את התשובה. אני מעוניינת לעשות קורס בשוק ההון כאשר המטרה שלי לרכוש ידע שיאפשר לי לנהל/להשקיע את הכספים שלי באופן עצמאי. הבנתי שכאשר בוחרים מוסד לימוד חשוב: הוותק של המוסד, המרצים המובילים, והקשרים של המוסד, בשביל זה אני צריכה המלצות. כי נכון להיום אין לי מושג לאיזה מכללה כדאי ללכת ובאיזה מסלול עלי לבחור. עוד משהו, אני מחיפה אבל מוכנה להשקיע בנסיעה למרכז. תודה!

noam4u

New member
לדעתי

היי אני לא מכיר בחיפה אבל במרכז אני הכי ממליץת על מגמות בנושאים האלה. לשם השקיפות אציין כי אין לי כל קשר למגמות ואני לא מרוויח כלום מההפנייה... אני באמת חושב שיש להם קורסים טובים בנושא

estibc

New member
קורס בשוק ההון

יש לך את הקורסים של היחידה ללימודי חוץ שנמצאת ברמת אביב ממש בסמוך לתחנת הרכבת של האוניברסיטה (5 דק הליכה) המורים של אורין שפלטר ושל המרכז האוניברסיטאי אחוזי מעבר גבוהים מאד מחירים אטרקטיביים פרטים תקבלי ב[email protected] 03-7407201

a v f

New member
ממה שבדקתי באתר שלהם

התוכניות שלהם הם קורסים לאנשים שמעונינים לעשות קרירה בשוק או כאלה שרוצים לעבור את מבחני ההסמכה של רשות ניירות ערך כדי לקבל רישיון לניהול תיקים ויעוץ השקעות. המטרה שלי לרכוש ידע שיאפשר לי לנהל/להשקיע את הכספים שלי באופן עצמאי במקביל לעבודתי היום יומית. תודה בכל אופן.

estibc

New member
תשובה ל ממה שבדקתי

מתפרסמים על ידם מידי פעם גם קורסים כמו שאתה מדבר עליהם לקהל רחב תעקוב

למעלה