קורס דולות

טלימה

New member
קורס דולות

הי. אנחנו מחפשים קורס דולות באיזור הצפון. מכירות? ממליצות? נשמח לשמוע.

כמה צפון ?

יש בגן יאשיה אצל רונית קופליס, יש ברידמן - חיפה, כנרת (אוהלו) ועוד סניפים, בשיתוף עם המרכז לחינוך ללידה - אם מרכזת אותו רונה בראון אז שווה שווה. ויש את יסמין זיו שחם שפותחת השנה, לא יודעת בדיוק איפה - היא גרה בעין השופט אבל אני מניחה שהקורס הוא באיזור חיפה/יקנעם/וכאלו. עוזר ?

טלימה

New member
תודה, הבעיה עם רידמן

היא שהם לא היו בטוחים שהם רוצים להתמודד עם גבר. ואני, אני שואלת בשבילו... אז רציתי לדעת אם אולי יש עוד מקמות באיזור (אנחנו בכפר-יהושע, ליד קרית טבעון) שאפשר וכדאי לנסות.

טלימה

New member
עוד שאלה באותו ענין

מצאנו את זה והמידע על הקורס של שושנה גולדבאום, בירושלים, תפס את עינו. האם מישהי שמעה או יודעת משהו על הקורס? האם שווה את הנסיעה הארוכה לירושלים?

tonti

New member
ג'וני אבלמן מצויינת. את שושנה

את שושנה אני לא מכירה. מרשים אותי שמספר המקסימום בקורס הוא 12. חשוב מאין כמותו לדעתי ומשדרג את הקורס חבל"ז.

כמי שלמדה אצל שושנה היא אחת ויחידה

שיודעת ללמד חייה את הנושא, לא משחקת יותר מידי משחקי אגו היא בנאדם שיש הרבה מה ללמוד ממנו. מה גם שהקורס שהיא מעבירה מאוד רציני ומקיף. בהצלחה

אם פי 3

New member
פגשתי אותה פעם אחת

במפגש רענון לקראת לנל"ק. אני יודעת שהיא לא תומכת בלנל"ק בבית, ונדמה לי שבכלל בלידות בית. זה לא בהכרח פוסל אותה, אבל משהו שכדאי לקחת בחשבון, מבחינת הגישה הכוללת. ללא ספק - יש המון המון מה ללמוד ממנה (התקציר של מה שכתבתי במפגש של שעתיים, היווה את הבסיס לדף ארגז_כלים_ללידה, למשל - וזה היה מאד מקוצר).

vashti72

New member
טלימה-חלמתי עלייך...

למרות שאנחנו לא מכירות..., חלמתי שאנחנו נפגשות באיזה אירוע (את גבוהה עם משקפיים, שער שחור ארוך - ומשום מה המון שער בבית שחי
) ואת מעודדת אותי על הבחירות שאני עושה כאמא וכולי, וכשהתעוררתי חשבתי כמה אני עדיין זקוקה לתמיכה, ועדיין לא לגמרי בטוחה במה שאני עושה...

טלימה

New member
ושתי את מקסימה.

באמת פגשת אותי (הכל חוץ מהשיער הארוך שקוצץ בשל החום והמשיכות העקשניות של הקטנה
) איזה יופי שאת יודעת להקשיב לקולות שעולים מבפנים ולשוחח איתם.

tamarama

New member
אני מתחילה בשבוע הבא

קורס דולות ברוח לימודי ימימה ("דבש מסלע"). זה במושב קשת ברמה"ג. מעניין אותך? <אני לא כל כך פעילה פה אבל את קצת מכירה אותי מבאופן (תמר_א :) )

למעלה