קורס דולות

קורס דולות

שלום לכולן. בעקבות הלידות שלי אני כנראה בכיוון של ללמוד תמיכת לידה. שאלות לי אליכן: האם יש חשיבות היכן לומדים תמיכת לידה? האם שייך ללמוד אצל תומכת לידה ידועה המכשירה דולות מזה כמעט 20 שנה או שעדיף מקום רשמי? כי אצלה הקבוצה מצומצמת והמחיר נמוך יותר... (אנו מחפשת עוד אשה או שתיים כדי שהקורס הפרטי הזה ייפתח...) האם בכדי ללמוד "מדריכות הכנה ללידה" צריך תעודה ממוסד רשמי או שהכשרה פרטית שכזו מספיקה לכך? ובכלל ...אשמח לעצותיכן!!! תודה

עופריקה

New member
קורסים, לימודים ושאר ירקות

קודם כל מומלץ ורצוי להשוות סילבוסים, מספר שעות, מה את מקבלת בקורס כזה או בקורס אחר. האם יש סטאז', אם כן איפה? של כמה שעות וכו'. זו השוואה מתבקשת ולכן אני לא חושבת שיש לפסול על הסף קורס כזה או אחר. לימודים זה דבר חשוב, אבל גם הניסיון והידיעה שללימודים אין גבול. וזה מבורך. להמשיך לחקור, לשאול, ללוות, ללכת לקורסים שקשורים לתחום ועוד. קורס מדריכות הכנה ללידה - מהו מוסד "רשמי"? יש בתי ספר שעושים קורסים כאלו. לדעתי באותם המקומות שבהם ניתן לקבל הכשרה לדולה. או שאולי לא הבנתי את השאלה... לא כל מדריכות ההכנה ללידה הן דולות. בהצלחה

איפה ניתן ללמוד?

יש מספר מקומות ללימודי דולה- -אצל גילה רונאל מלמדת ב- 2 מקומות: 1. לניאדו- לנשים שהם לא מטפלות 2. במדיסין- נשים שיש להם ידע של טיפול אלטרנטיבי קודם- עיסוי, שיאצו, דיקור וכו'. - רידמן- בשיתוף המרכז הישראלי . - אצל רונית קופוליס- מיילדת בית במרכז שלה שנקרא גאיה (באיזור נתניה) - במרכז קשת וענן בכפר סבא, שאישית לא אוהבת את המרכז, ולא את הסיליבוס ולא את האחראית שם..... לא יודעת על עוד מקומות. אני אוהבת ללכת ללמוד במקום מסודר עם תעודה מסודרת. אף אחד לא ביקש ממני תעודה, אבל אני בבטן יודעת שעשיתי את זה בצורה מסודרת ולכן קל לי יותר להופיע בכניסה הראשית עם הכובע של הדולה והתיק של הדולה ואם שואלים אותי איפה למדתי יש לי תשובה מסודרת. אבל גם זה אישי.... לי זה נותן בטחון של מקצועיות. לירון

למעלה