קורס דחוף מאוד מאוד

חייבים תמיד להדיח מישהו?

אמרת "אם יחשבו את מי להשאיר ואת מי להדיח"... תמיד מדיחים כמה?

קק"צ, בניגוד להכנה, לא נחשב ממיין.

כלומר - לא קיימת חובת ההעפה. עם זאת, בשבועיים האחרונים מתקיימות ועדות הערכה בהן נבדק כל צוער וצוער עפ"י נתוניו (ציונים, הערות משמעת, הערכת מפק"צ וכו') - ומתקבלת ההחלטה אם להעלות אותו לועדה או לא. בסופו של דבר, אם מתחילים את הקורס X אנשים - משמע קיימים X תקנים שניתן לאייש - כך שלא מחפשים את מי להעיף. ועם זאת, בכל קורס בערך 5% מכלל הצוערים עפים בועדות הערכה (ועוד 5% בערך בועדות חריג באמצע, במבחני כניסה בהתחלה ובעוד שלל בעיות...)

התקלת אותי. אין לי מושג.

משובת הלב אומרת לי שלא, היות והקק"צ תלוי במבד"קים אשר טבעם פסיכולוגי. ועם זאת - אי אפשר לדעת... יכול להיות שזה תלוי באופי הסעיף, חומרתו וכו'. אם אתה אומר שזה פסל אותך משירות - קרי, הוריד לך הפרופיל ל21 - אני נוטה להניח שזה לא יאפשר לך לצאת לקק"צ. אבל הכל בגדר הנחה.

מממ...

מצד שני ההחלטה על יציאה לקורס קצינים תלויה במפקד (יש אנשים שנכשלו במבדקים ועדיין נשלחו לקק"ץ).. טוב.. יש סיכוי שמישהו יברר איךשהוא?..

i like the

New member
פירוט קצונה

שלום רב 1 האם קורס קצונה הוא רק למתנדבים בלבד האם חוזרים כל יום הביתה? האם חייל מתנדב בעל פטור ממטווחים מפעילות פיזית ונשק עושה קורס קצונה אחר? איך אפשר לתהכונן לקורס קצונה? האם בכללי הקורס קצונה קשה? תוכלו בבקשה לתת לי עצות לקורס קצונה ולמבדקים? האם מישהו לאחרונה עשה קורס קצונה האם אחרי הקורס מקבלים דרגות או אחר השלמה חילית? להתראות המשך יום טוב

i like the

New member
צריך תשובה היום בבקשה

שלום רב אם אני חריג נתונים ואני רוצה לצאת לקצונה מה עליי לעשות? 2 אם יש לי אישרו רפואי לצאת לקצונה מרופא שלי אפשר לשלוח אותו במקום אישור מתא מתנדבים? מה צריכים לרשום במסמך של הקצונה אתם יכולים בבקשה לפרט? נ ב אתם יכולים לפרט בבקשה את תהליך של אדם שחריג נתונים שרוצה לצאת לקצונה בבקשה? תודה רבה להתראות

למעלה