קורס הכנה במדעים

קורס הכנה במדעים

שלום:) אני מתחילה השנה ללמוד ריפוי בעיסוק... ויש לנו בתחילת אוקטובר קורס הכנה במדעים. האם לדעתכם עליי להתחיל לחזור קצת על החומר... או בעצם לקבל קצת מושג מה זה אומר? כי לא למדתי שום מקצוע מדעי בתיכון.. רק עד כיתה ט' או י'.

Josette

New member
את רוצה לעשות הכנה להכנה??

גם ככה, בזמן שרוב הסטודנטים מתחילים את לחמודיהם ב 21, לך יש את השבוע התקוע הזה לפני. אז את רוצה להכביד על עצמך עוד יותר?! אני גם עושה את הקורס, וגם אני לא נגעתי במתמטיקה מאז התיכון, אבל אני מאמינה שבדיוק בשביל זה הקורס נועד. אז אני לא מתכוונת "להתכוננן להכנה" ומציעה לך לנהוג כמוני... איך קוראים לך, דרך אגב?

היי..

אני לא מתכוונת לעשות הכנה להכנה.. פשוט רק לדעת מושגי יסוד.. כי לא נגעתי במדעים (כימיה, ביולוגיה, פיזיקה) מאז כיתה ט'!!!! ואני מפחדת שאני אאבד את עצמי שם... קוראים לי רוטל.. איך קוראים לך?

Josette

New member
אם ממש בא לך, יש באתר של החוג את הסילבוס

של הקורס. ככה תוכלי להתמקד בנושאים הספציפים שנלמדים שם. או שאולי בא לך לחזור בכלליות על כ-ו-ו-ו-ל החומר מאז כיתה ט'?
נשמע כיף... אה והשם שלי הוא נדיה

amitk80

New member
נדיה ורוטל

תרגעו זה כולה קורס הכנה. תנצלו את הזמן להנות מהחופש. אני שנה שעברה לא כל כך עשיתי את זה כי למדתי לשני קורסים והשנה החלטתי לנוח קצת ולעשות חיים. נדיה באמת, אני מאוכזב ממך.. עמית

Josette

New member
ממה אתה בדיוק מאוכזב,

אני זאת שהתנגדה בתוקף לגעת בחומר הלימודים לפני הצורך הממשי בכך. הבנת הנקרא, עמית...

טוב..

שכנעתם אותי... אני לא אחזור על החומר... אני רק מקוה שאני לא אלך לאיבוד איפשהו

Josette

New member
עפולאית בליבי, כרגע גרה בנו"ש

בלימודים אעבור למעונות. החוזה של הדירה נגמר בסוף ספטמבר, הכניסה למעונות רק ב 14 באוקטובר. אז אני בבעיה. לנסוע כל יום מעפולה לאוניברסיטה זה לא כיף
מה עושים אלה שגרים במרכז ומתכוונים לעבור למעונות, איפה הם יגורו בשבוה הזה?! איזה חוסר התחשבות של המענות ושל האוניברסיטה
איפה בדיוק את גרה בנו"ש? וכמה את משלמת שכ"ד אם אפשר לשאול? עם שותפים?

באמת לא יפה...

אני אגור בגדליהו...מקווה שאני אסתדר עם הנסיעות לאוניברסיטה.. הבנתי שאפשר לעשות משהו כזה שנקרא חופשי סמסטריאלי.. של אגד.. שמעת על זה...? בנוגע למה שכתבת... הלימודים מתחילים רק ב 21.10... ככה שיש לך זמן... גם חבר שלי גר ליד עפולה...(מושב מרחביה, אם את מכירה)... הוא גם מתחיל ללמוד השנה. . אבל בטכניון.. אז אנחנו שוכרים דירה ביחד... זה עולה לנו לדירה של 3 חדרים 420$. איפה את גרה עכשיו בנו"ש? יש לך אייסיקיו? אפשר לדבר גם שם.. אם יש לך..המספר שלי הוא 169645062

amitk80

New member
אחלה שכונה נווה שאנן

אני גם גר בנווה שאנן והאמת שאני גדלתי פה כל השנים. האמת שאני לא בטוח שיש אוטובוס מגדליהו ישיר לאוניברסיטה. את יכולה ללכת לכיוון שכונת זיו (טרומפלדור) ולקחת משם 141 או 36. נדיה מה באמת תעשי אחרי ה 14 באוקטובר? עמית

יש אוטובוס ישיר..

ראיתי שיש לי מתחת לבית קו 36 א'... הוא לא מגיע? הבנתי שהוא מגיע...

Josette

New member
אחרי ה-14 באוקטובר זאת לה הבעיה,

כי ב 14 אני אעבור למעונות. הבעיה היא בין 30 בספטמבר עד 14 באוקטובר, שבועיים תקועים, שבהם החוזה של הדירה כבר ייגמר אבל הכניסה למעונות עדיין לא תתחיל, ואני תקועה. לא ממש בא לי להעביר את כוווול הדברים לעפולה ואחרי שבועיים להעביר שוב הכל לחיפה, מה גם שאני ממשיכה לעבוד עד תחילת הלימודים וההסעה של עפולה יוצאת כל יום ב 6:15 בבוקר ומגיעה למת"ם ב 7:40, סיוט ממש.

אהה...אם את עובדת זה באמת בעיה...

צודקת..באמת לא כיף להעביר את הכל לעפולה ואז שוב..בחזרה למעונות... אני מקווה שתסתדרי בסוף.... אולי תוכלי להאריך בשבועיים את החוזה על הדירה??

Josette

New member
חשבתי על זה

ביקשתי מבעלת הבית, היא אמרה שתפרסם מודעה "דירה להשכרה" ואם מישהו ירצה היא תגיד לו שזה מה-14/10, אבל אם הוא יתעקש להיכנס ב-1/10 היא לא תסרב מן הסתם. הבעיה שזה ממש קרוב לטכניון ובטח היא תמצא מהר מאוד דייר/ת...

amitk80

New member
בהחלט בעיה

יהיה בסדר. אם את צריכה עזרה דברי איתי ננסה לעזור לך... עמית

למעלה