קורס הכנה להורים יחודיים

lauramidwife

New member
קורס הכנה להורים יחודיים

באם אתם לא מתאימים לאוכלוסיית הקורסים הכנה ללידה בבית החולים או בקופת חולים? פנו אלי. שמי לורה ואני מיילדת מוסמכת בעלת תואר שני בלימודי נשים. מזה עשר שנים אני מעבירה קורסים הכנה ללידה של מספר פגישות אישיות עם בני הזוג או איתך האם החד הורית. מתמחה בהכנה ללידה לזוגות הומוסקסואיים , חד הוריות או זוגות שרוצים לקבל מידע מיומן ויעיל על מנת לעבור את תהליך הלידה כחוויה חיובית , מבלי להצטרך לשבת עם עוד עשרות אנשים שונים. אפשרות למפגשים אצלכם בבית. [email protected]

יש לי שאלה קצת נודניקית

מה זה "מתמחה בהכנה ללידה לזוגות הומוסקסואיים" יש הכנה מיוחדת להומאים ולסביות אנחנו יולדים אחרת או משהו כזה? ומה זה "הומוסקסואיים"

ולמה

שלא יהיה לנו נוח בקורס הכנה ללידה ה"רגיל"? אני הייתי פעמיים, והיה לי נוח מאד (כסאות טובים כאלה...) אם כי קצת משעמם...

כי זה הכנה להומוסקסואלים

זה נורא קשה ללדת ,ממש קריעת תחת...
חוץ מזה לסחוב את הארון זה מזה כבד.במחשבה שניה להכניס מכינה ללידה לארון זה קצת צפוף לא?

lauramidwife

New member
תשובה לקורס לא נוח

הכוונה של ההודעה היא בכלל לא קשורה להשתייכות מינית וחוסר נוחות. הרבה מאוד אנשים מוצאים את עצמם מאוד משתעממים בקורסים הכנה ללידה. הכוונה של הקורס הוא להתאים את התכנים לזוג הספציפי מבלי להצטרך להתחשב באנשים אחרים. מניסיוני קורס הכנה ללידה יכול להיות חוויה מאוד אינטימית וייחודית ולכן אני עושה קורס לזוגות בודדים. צער לי אם מישהו הבין אותי לא נכון וחשב שאני מתכוונת שאוכלוסיה מסויימת לא מתאימה לקורסים בבתי חולים וכד'. לכל זוג שהולך ללדת יש את הייחודיות שלו וחשוב להתאים את הלידה שלהם לציפיות שלהם. ל

d a n i r

New member
יחודיות

אולי כדאי להרגיל את העולם לקיומנו, ולא להתבדל יותר מהנכפה עלינו?

אבא גאה

New member
כי הפורום הזה

עמוס שנינות..... אבל זה לא יפה, אני בטוח שההודעה המקורית מטרתה היתה טובה. לא<?

צודק.

אבל מצחיק...
זה כמו שפעם המורה שלי לאנגלית (שהיתה אמריקאית) אמרה שמאונן בחוץ. (סיפרתי את זה כבר??) ואנחנו בכלל לא צחקנו...

pc או סתם קצת שכל...

לנסות למכור לי שירות פרטי, ולהתחיל במילים : "באם אתם לא מתאימים לאוכלוסיית הקורסים הכנה ללידה " ?????????????????????????????????????????????????????????????

למעלה