קורס הכנה ללידה - מה עדיף?

קורס הכנה ללידה - מה עדיף?

אשמח לעזרתכן המנוסות בקשר להחלטה לגבי קורס הכנה ללידה. אופציה א' - אסף הרופא - שם אני מתכננת ללדת, הקורס כולל 6 מפגשים ועולה 490 ש"ח - כולל כמובן סיור בחדר לידה - מועבר ע"י מיילדת והנקה ע"י נטורופתית - עד 10 זוגות בקורס. אופציה ב' - קורס של קופ"ח מכבי - 8 מפגשים - 350 ש"ח - מועבר ע"י פיזיוטרפיסטית שעברה הכשרה להעביר קורסים כאלה - עד 8 זוגות בקורס - לא כולל סיור בחדר לידה (נלך עצמאית) מה דעתכן?

etik

New member
אני עשיתי את הקורס הנ"ל באסף ע"י

אורה סופרין מיילדת ראשית וליהי סופרין שהיא הנטורופטית, היה מאוד כיף והן ממש מקסימות. ובנוסף גם היה שיעור על הנקה שהיה לי מאוד מעניין למרות שהנקתי בעבר-למדתי המון!

התכנים בשני הקורסים הם זהים מלבד

הסיור בבי"ח, אז אני לא יודעת מה להחליט, האם פשוט ללכת על הזול יותר?

אולי אופציה ג'...:

אנחנו עשינו את הקורס ב"ילדותי בכפר" והיינו מאוד מרוצים. זה קורס של 5 מפגשים (של שעתיים בערך) שעולה בסביבות 300 ש"ח. אצלנו היו 5 זוגות ונראה לי שזה המקסימום שלהם. מעבירה את הקורס מיילדת מקפלן בשם עופרית - מ-ק-ס-י-מ-ה! אם את רוצה פרטים, את מוזמנת לשלוח לי מסר. בהצלחה!

ick

New member
אנחנו עשינו בדיאדה

עדיין לא ילדנו אז... אבל יצאנו בתחושה שלמדנו המון היה שיעור אחד בנושא הנקה עם מדריכה מעולה, ועוד 4 עם דולה נהדרת שדאגה להשאיר לנו את כל מספרי הטלפון של לכל מקרה שנצטרך עצה או עזרה. בעוד כחודשיים, כשכולן ילדו (12 זוגות) נפגש שוב. סה"כ 6 מפגשים של שעתיים וחצי עד 3.5 שעות. 690 ש"ח אבל בלאומית למשל יש החזר של 250 ש"ח ככה שזה יצא לא ממש נורא. החיסרון, אין סיור מאורגן בחדר לידה, מלבד בלניאדו. היום נעשה פרטי בליס, ככה שלא ממש משנה את התמונה הכללית. בהצלחה במה שתבחרי!

למעלה