קורס הכנה ללידה

משמש1709

New member
קורס הכנה ללידה

שלום ותודה מראש על כל תשובה שתתקבל.אני בשבוע 21 והיום קיבלתי בשורה משמחת שהשילייה שהייתה נמוכה ונוגעת בפתח עלתה ואני יכולה שוב לחזור ולפנטז על לידה טבעית.??????התחלתי לברר לגבי קורס הכנה ללידה (אני גרה בתל אביב ואני לא ניידת).בינתיים ביררתי פרטים לגבי הקורס של דיאדה וכן הקורס של אמבריא ושניהם נשמעים לי חיוביים.אשמח לשמוע המלצות דעות לגבי שני הקורסים האלה או לחילופין אשמח לקבל המלצות לגבי קורסים אחרים.קראתי פה בפורום לגבי ההיפנוביורט ונראה לי שזה לא משהו שיכול להיות לי רלוונטי, אולי אני פוסלת בלי סיבה ובטרם עת, אשמח אם תעמידו אותי על טעותי.תודה רבהשנה טובה ונפלאה לכולן

הכנה ללידה

האם שני הקורסים הם בגישה טבעית?
אני יודעת שבדיאדה יש קורס הכנה של גילה רונאל בגישה טבעית שכולל גם מפגש הכנה להנקה והוא מעולה.
אם הקורס של אמבריא גם הוא בגישה טבעית וכולל גם הכנה להנקה (אני יודעת שמתקיימים אצלם מפגשי הכנה להנקה
מעולים) אז זה לא ניראה לי משנה לאיזה משניהם תלכי.
בקשר להיפנובירת' אם תספרי למה פסלת אותו נוכל אולי להעמיד אותך על טעותך ... אני אישית חושבת שזה קורס מעולה
ובאופן אישי רואה הבדלים בין לידות של נשים שתירגלו היפנובירת' לבין לידות של נשים שלא תירגלו מבחינת משך הלידות, מבחינת הרוגע, ומבחינת החוויה של האשה.

משמש1709

New member
הכנה ללידה טבעית

שני הקורסים עוסקים בלידה טבעית, לכן אני גם מתקשה לבחור ביניהם. שניהם גם כוללים יעוץ הנקה.לגבי ההיפנובירת׳ - אני אף פעם לא הצטיינתי ביכולת של דימיון וממה שהתרשמתי מקריאה בפורום נראה כי דימיון מודרך נמצא בבסיסה של השיטה הזו.

נכון. דמיון מודרך הוא חלק מאד גדול מהשיטה

מי מעבירה את הקורס בדיאדה? ומי באמבריא? אולי על סמך זה אוכל לתת המלצות
ואם לא תחליטי לפי הנוחות, ימים שעות, דרכי גישה. כי באמת שני הקורסים מצויינים!

משמש1709

New member
שמות המדריכות

דיאדה - שרון שרקןאמבריא - ענבל שהיא גם דולה וגם מדריכת יוגה

nitzanitt

New member
את יכולה

ללכת לאמבריא לשיעור נסיון לאחד השיעורים של ענבל ולהתרשם גם ממנה ובעיקר מהשיטה שהיא מלמדת - שיטת התחנות. שיעור היוגה מורכב למעשה מחצי תרגול של הנשימות וה"תחנות", וחצי שיעור יוגה רגיל.
היתרון להבנתי של שיטת התחנות ושל השיעורים האלה זה שאפשר לתרגל וממש להתכונן ללידה כמעט לכל אורך ההריון ע"י השתתפות בשיעור.
יכולה להגיד לך שאני עשיתי קורס היפנו'. מבחינת מה שאמאלשלושה אומרת, באמת הגעתי מאד מאד מוכנה ללידה ואני בהחלט זוקפת חלק מההכנה של ההיפנו ללידה הטובה שהיתה לי. עם זאת, ברגע שהלידה תפסה תאוצה, למעשה כשנכנסתי ללידה פעילה והייתי על סף כניסה לחדר הלידה - הכלים של ההיפנו (יותר נכון - כלי) כבר היו לא רלוונטיים ולא הצלחתי ליישם אותם. מה כן? נשימה שלומדים בשיטת התחנות ש"אספתי" בשיעורי היוגה הבודדים שלקחתי :)

בהצלחה!
ובלי קשר אם את קרובה יחסית לאמבריא נורא כיף להתעמל שם בהריון וספציפית ממליצה ממש ממש בחום על פילאטיס עם שלי (גם לה אני זוקפת חלק מההצלחה של הלידה... :) )

למעלה