קורס המשך

zeev83

New member
קורס המשך

סיימתי את הקורס מדריכי חדר כושר לפני כשנתיים וחצי.מתלבט איזה קורס המשך לקחת.מתלבט בין מדריכים בכירים בוינגייט לבין מדריכים בכירים בשיאים.מישהו שעשה אחד מהקורסים האלו יכול להמליץ.?

oridoron77

New member
אפשר להמליץ על קורס אחר?

יציבה וקניזיולגיה של יואל שמואלי\עיסוי רפואי לדעתי הכלים שתקבל מהקורסים הנ"ל יהיו מהאקפטיבים שאי פעם קיבלת. אורי

zeev83

New member
לפי מה שהבנתי ממישהו שעשה את הקורס

יואל שמואלי בקושי נמצא בקורס ומרבית החומר מועבר על ידי מרצים אחרים.ואיך הקורס יציבה בסטודיו b מישהו עשה?

oridoron77

New member
אני לא מכיר את טיב הקורסים במוסדות אחרים

אומנם, גם אם הדברים ששמעת נכונים (אפשר לברר את איתו טלפונית), אני כן הייתי סומך עליו שהמרצים שמעבירים את החומרים שהוא אמור ללמד, יהיו ברמת ידע מספקת. אורי

zeev83

New member
אוקיי.ומה בקשר לעיסוי רפואי.

איך זה יתרום לי בתור מדריך/מאמן כושר

oridoron77

New member
עיסוי רפואי

יתרום לך יותר בתור מאמן אישי (לא הייתי ממליץ לעסות מתאמנים במהלך המשמרת...). בתור מאמן אישי, סוף האימון שלך יכול להיות מוקדש ל5-10 דק' של עיסוי אשר ישפרו את שרימת הדם לאיזורים ש"נפגעו" ויתנו איזשהו אפקט של זירוז להתאוששות הרקמה (אפקט קל, כיוון שלאפקט רציני צריכים יותר מכמה דק' עיסוי). חוצמזה שזה מעין צ'ופר למתאמנים האישים שלך שמקבלים סוג של חוויה מרגיעה לאחר האימון (אפשר לדרבן אותם במהלך האימון שיעבדו חזק, ועוד מעט הם מגיעים לשלב המרגיע של האימון
). אתה גם יכול לקבל איזשהי אינדקציה לגבי המתאמן\נת שלך. למשל אדם שיהיה עם נוקשות שרירית באיזור הטרפזים העליונים, אולי מחזיק אותם במצב סטטי כל היום. אז אפשר יהיה להסביר לו איך להחזיק את השכמות במצב האנטומי שלהם, ולראות אם יש שיפור במצב הנוקשות לאחר כמה אימונים (האפקט ביום יום שהמתאמן יקבל יהיה גדול, ועל כן יעלה את הערך שלך). *אם זאת יש להזכיר שנוקשות באיזור הטרפזים העליונים, אינו מתקשר רק לסיבה שהזכרתי, ויכולות להיות עוד סיבות שיגרמו לתופעה (למרות שאם יחול שיפור אצל המתאמן שלך, כנראה שזו היתה הסיבה). אורי

oridoron77

New member
מי אמר שעשיתי?

למדתי עיסוי שבדי, שיאצו, ורקמות עמוק בחו"ל (לגבי השלישי לא ברמה שהייתי רוצה). בכל אופן, אם כבר ללכת ללמוד עיסוי, אז הייתי הולך על רפואי. אורי

למעלה