קורס העשרה....

שרימכבי ויורש לחבוב.

הנושא השנה בשרימכבי הוא 'מסע עולמי'. ^^ איזה סניפים כבר התחילו לעבוד על שיר? מי משתתף? מה קורה?
ו... אם כבר קורס העשרה, יש סניף ששלח תמונות ורעיונות ליורש של חבוב?

orlupo

New member
אפשר לדעת מזה שרימכבי?../images/Emo9.gif

שנה ראשונה בתור בוגר, בכל זאת תסלחו לי...

yaelula94

New member
חחחחחחחחחחחח

איזה מזלל ששאלתת!!! כבר חשבתי שאני היחידה שלא יודעת.... אבל אני לא בוגרת....כמעט!

orlupo

New member
אגב יעל את יוצאת למפעלים של בוגרים?

כמו קורס העשרה...

Mgedera

New member
שרימכבי

שרימכבי זה סוג של טקס שכל סניף מעלה שיר של כמה דקות בנושא מסויים שנקבע מראש והסניף עם השיר והשואו הכי טוב מנצח

שרימכבי..

אהמ אהמ.. שרים מכבי זה בעצם מופע שבד"כ עלה במירוץ בוגרים, עכשיו הוא בקורס העשרה. המופע הוא ביום הראשון של הקורס העשרה, בו כל סניף לוקח שיר, משנה לו את המילים לפני הנושא המוגדר באותו שנה ומוסיף מה שהוא רוצה לגבי הסניף שלו. במופע משתתפים מספר בוגרים מהסניף. בסוף כל המופעים, נבחר ע"י נציג מכל סניף, השיר שהכי אהב, והסניף הזוכה, מקבל פרס כלשהו.
מקווה שהייתי ברורה.

assafein

New member
ובסופו של התחרות, לפני הכרזת הזוכים

אני שובר את הרגל

קורס העשרה....

מישהו יכול לתת לי קצת יותר פרטיםממה שיש בדף שקיבלנו?? אני ישמח לדעת מי יוצא!!! *למה צריך לדעת לשחות ביער??????????

Mgedera

New member
בקשר לשחייה

צריך לדעת לשחות כי כנראה הטקס סיום יהיה בים..ככה זה היה בשנה שעברה.. ואנחנו עדיין לא קיבלנו פרטים[סניף גדרה] אז אני לא יודעת מה את יודעת ומה לא...

yaelula94

New member
ס-פ-י-ר-!-!-!

אני מזועזעת!!!! אני ישמח??????????? אני אשמח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mgedera

New member
חולצה לבנה

לפי מה שאני זוכרת משנה שעברה ביום הראשון של הקורס עשו כל מיני תחנות מגניבות כאלו, אחת מהן הייתה ציורים על החולצה.כאילו עם ספריי ושבלונות..

למעלה