קורס העשרה.. אזזז... מי יוצא? מי מופיע בשרימכבי? ו.... כמה זמן עולה אצלכם? ^^
נ נוני וזהו New member 21/2/07 #1 קורס העשרה.. אזזז... מי יוצא? מי מופיע בשרימכבי? ו.... כמה זמן עולה אצלכם? ^^
נ נוני וזהו New member 21/2/07 #3 לא יודעת. ../images/Emo9.gif לפעמים בגלל הסעות וכאלו המחירים יורדים-עולים..
פ פיה מהאגדה המקורית New member 21/2/07 #4 אני.... כנראה יוצאת ... לא מופיע בשירימכבי האמת לא ממש הבנתי מה זה.... וזה עולה לנו 400 ש"ח
R Rioter New member 24/2/07 #5 אצלנו - אזזז... מי יוצא? עוד לא ידוע בדיוק.. אני מניחה שרוב הבוגרים מי מופיע בשרימכבי? בוגרים מוכשרים במיוחד ו.... כמה זמן עולה אצלכם? ^^ 400
אצלנו - אזזז... מי יוצא? עוד לא ידוע בדיוק.. אני מניחה שרוב הבוגרים מי מופיע בשרימכבי? בוגרים מוכשרים במיוחד ו.... כמה זמן עולה אצלכם? ^^ 400
5 5may5 New member 26/2/07 #8 ק קו קור קורס העשרה :] כווולם באים..זה ה-טיול אז כמובן שאני יוצאת ואני כמובן מופיעה בשרימכבי! לא שוברת מסורת של שנתיים אם אני לא טועה זה עולה אצלנו 400 ש"ח... אז ניפגש!
ק קו קור קורס העשרה :] כווולם באים..זה ה-טיול אז כמובן שאני יוצאת ואני כמובן מופיעה בשרימכבי! לא שוברת מסורת של שנתיים אם אני לא טועה זה עולה אצלנו 400 ש"ח... אז ניפגש!
O orlupo New member 3/3/07 #9 אני מזה רוצה אבל.... ההורים שלי רוצים לנסוע לאילת והם דווקא בגלל שאני לא רוצה לנסוע איתם לא רוצים לתת לי לצאת...
אני מזה רוצה אבל.... ההורים שלי רוצים לנסוע לאילת והם דווקא בגלל שאני לא רוצה לנסוע איתם לא רוצים לתת לי לצאת...